SeederDeBoer en Ready2Improve trekken samen op in zorgmarkt

20 april 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureaus SeederDeBoer en Ready2Improve trokken de afgelopen tijd vaak op bij opdrachten bij de GGD. Dat heeft nu geresulteerd in een formele samenwerking.

Voor beide organisaties is de zorgsector een van de belangrijkste focusgebieden. Ready2Improve is een boutique bureau dat zich inzet voor opdrachtgevers als het Flevoziekenhuis, het Ommelander Ziekenhuis en het UMCG.

SeederDeBoer is een organisatieadviesbureau met ruim honderd consultants en young professionals. Tot de klantenkring in de zorgmarkt behoren partijen als Erasmus MC, Tergooi Ziekenhuis, NL Mental Care Group en het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis.SeederDeBoer en Ready2Improve trekken samen op in zorgmarkt

Sinds het uitbreken van de coronacrisis is SeederDeBoer ook veelvuldig actief in het GGD-segment. “Zo hebben we ons ingezet binnen de GGD Rotterdam Rijnmond bij het Risicogericht Grootschalig Testen en bij de Dienst Testen, waar we de opschaling van de testcapaciteit coördineren en de samenwerking binnen de diagnostische keten – GGD’s en laboratoria – hebben gefaciliteerd”, legt partner Jeroen Buma uit.

Momenteel is SeederDeBoer binnen drie GGD’s actief, “onder meer met de coördinatie van verschillende onderzoeksgroepen, informatievoorziening naar stakeholders en de vervanging van het systeem voor bron- en contactonderzoek”, vervolgt Buma.

Ook vanuit andere GGD’s krijgt het bureau “veel vragen voor ondersteuning”, geeft hij aan. “Hiervoor hebben wij de samenwerking opgezocht met Ready2Improve. Samen met hen kijken we hoe we de regionale GGD’s en de landelijke GGD GHOR zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.”

Ben van Tuinen, die leidinggeeft aan Ready2Improve, laat weten verheugd te zijn de krachten met SeederDeBoer te bundelen. Hierdoor kan het bureau volgens hem meer impact realiseren en meewerken aan de hele keten van diensten, van strategie naar uitvoering. “We versterken elkaar.”