Drie consultants maken promotie bij ACE Company

11 maart 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau voor de financiële sector ACE Company heeft drie van zijn adviseurs gepromoveerd: Vicky Chrysikou, Janco Jordaan en Pieter Vrieleman.

Vicky Chrysikou sloot zich twee jaar geleden aan bij ACE Company als senior consultant en maakt nu de stap naar manager. Ze specialiseert zich op de thema’s banking, risk data en regulatory change. Daarbij zet ze zich vooral in voor de zachtere kant van verandertrajecten, waaronder change management en leiderschap.

Over haar promotie zegt ze: “ACE Company is een inspirerend bedrijf dat openstaat voor het implementeren van nieuwe ideeën en initiatieven aanmoedigt. Ook in mijn nieuwe functie als manager wil ik hier graag verder aan bijdragen.”

Drie consultants maken promotie bij ACE Company

Janco Jordaan kwam in 2018 aan boord bij ACE Company. Hij begon als consultant en heeft nu intern de overstap gemaakt naar de RegTech-praktijk. Deze nog relatief nieuwe unit ontwerpt en bouwt applicaties waarmee financiële instellingen hun risk & compliance-processen kunnen automatiseren tegen hogere efficiency en effectiviteit.

“Ik heb vanaf het begin altijd de kans gekregen om aan boeiende en uitdagende opdrachten te werken”, vertelt Jordaan. “Vooral het implementeren van regulatory-gedreven change bij grote financiële instellingen trekt me, vandaar dat ik echt uitkijk naar mijn nieuwe rol.”

“Als manager in de RegTech-praktijk heb ik de mogelijkheid om mijn consulting-expertise te combineren met mijn passie voor technologie en nauw samen te werken met klanten om oplossingen te implementeren die inzicht creëren en hen helpen om weloverwogen, zinvolle beslissingen te nemen.”

Pieter Vrieleman kwam bij ACE Company binnen als business analyst, maar mag zich sinds januari consultant noemen. “Ik focus me op regulatory change management, sustainable finance en data management. Dit doe ik met name in de bancaire sector, waar ik aan verscheidene extensieve verandertrajecten heb gewerkt bij zowel Nederlandse als internationaal opererende banken.”

“Werken bij ACE Company biedt mij een uitdagende werkomgeving, waar ik mijzelf op hoog tempo verder kan ontwikkelen. Ik kijk uit naar de komende jaren.”