Marie van den Bemd start als change consultant bij InTheArena

28 januari 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

InTheArena heeft het team uitgebreid met Marie van den Bemd, die aan de slag gaat als change consultant. 

Marie van den Bemd maakt de overstap vanuit Bohemian Birds, een touroperator gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsreizen. “Daar heb ik veel mogen leren en uitproberen, juist omdat het een startende organisatie was kreeg ik vanaf het begin veel eigen verantwoordelijkheid om projecten op te pakken.” 

Bij de touroperator bekleedde ze diverse rollen. Als projectleider en leidinggevende gaf ze leiding aan een klein team, en als subject matter-expert was ze betrokken bij het uitrollen van interne verandertrajecten gericht op onder andere procesverbeteringen. 

Marie van den Bemd, Change Consultant, InTheArena

De overstap naar de wereld van verandermanagement ziet ze als een logische vervolgstap in haar carrière. “Ik heb altijd interesse gehad in hoe mensen werken en de keuzes die ze maken.” Niet voor niets koos Van den Bemd na haar middelbare school voor de studie antropologie. 

Over haar keuze voor het boetiek organisatieadviesbureau zegt ze: “InTheArena is actief binnen de hoek van consultancy die mij het meest aanspreekt, change en implementatiemanagement. Ook past het bij mij om onderdeel te zijn van een groeiende jonge organisatie waar je kunt meebouwen aan de organisatie.”

Als change consultant zal Van den Bemd organisaties helpen bij het begeleiden van verandering en implementaties. Aanstaande maandag start ze in haar nieuwe functie, en maakt ze direct een vliegende start bij een bestaande opdracht van InTheArena in de pensioensector.

Met de komst van Van den Bemd telt het team van InTheArena zeven adviseurs.