Bostec voegt Richard Deijkers en Elske Vermeij toe aan team

14 januari 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Per 1 januari 2021 zijn Richard Deijkers en Elske Vermeij gestart bij Bostec Management & Consultancy. Beiden kennen het organisatieadviesbureau al van dichtbij en maken hiermee een ‘warme’ start. 

Richard Deijkers was de afgelopen twee jaar werkzaam als business unit manager binnen Axians, dat net als Bostec onderdeel is van VINCI Energies. Hierdoor werkte hij al veelvuldig samen met de consultants van Bostec, en nu maakt hij de interne overstap naar het consultancybureau uit Capelle aan den IJssel. 

Als Manager Sales en Operations is Deijkers commercieel en operationeel verantwoordelijk voor Bostec. Hij werkt nauw samen met directeur Arjan Fluks en maakt deel uit van het managementteam. 

Richard Deijkers en Elske Vermeij, Bostec

Deijkers brengt uitgebreide commerciële en leidinggevende ervaring, opgedaan bij diverse organisaties, mee naar zijn nieuwe rol. Vanuit zijn zelfstandig ondernemerschap maakte hij kennis met de wereld van consultancy. “Deze rol sluit naadloos aan op hetgeen waar ik energie van krijg. Als spil tussen de mensen, bedrijfsprocessen en ICT voor onze opdrachtgevers in aansluiting op de interne organisatie.” 

Elske Vermeij keert na zes jaar terug bij Bostec. In de rol van Senior Consultant gaat ze klanten advies geven over het verbeteren van processen binnen de markten industrie, zorg en mobiliteit, en geeft begeleiding aan young professionals van Bostec. “Ik kijk ernaar uit om mijn opgedane ervaring in zowel de lijn als in het consultancyvak in te zetten bij nieuwe opdrachten.”

Hiervoor was ze werkzaam bij zorgaanbieder CuraMare. “Ik mocht de nieuwe dienst Welzijn & Dagbesteding vormgeven. Het vormgeven van de diverse producten en verdiepen van de functies was een mooie uitdaging. Welzijn is als dienstverlening nu goed in de organisatie neergezet. Een resultaat waar ik echt trots op ben. Met de afronding van dat project ontstond bij mij de wens om weer te bouwen aan nieuwe verbetertrajecten. Bostec biedt mij deze kans, die ik met beide handen aangrijp.”

Daarvoor werkte Vermeij voor zorgadviesbureau TallKing Results, waar ze verschillende rollen bekleedde, van strategisch adviseur en projectmanager tot en met programmamanager bij diverse opdrachtgevers in het publieke domein. Voor haar eerste periode bij Bostec was ze meer dan vijf jaar verbonden aan Imtech.

Over haar nieuwe uitdaging zegt Vermeij: “Waar ik veel energie van krijg, is het bouwen aan de wereld van morgen. Ik houd ervan om in processen te duiken en te zien waar knelpunten zitten en om deze op te lossen. Daarnaast hou ik van data-analyse en van het coachen van mensen.”