Freek Kuijs maakt de overstap naar Intermedius

13 januari 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Freek Kuijs is per 1 december 2020 gestart bij Intermedius als consultant programma- en portfoliomanagement.

De kersverse Intermedius-consultant heeft een achtergrond in organisatiewetenschappen en heeft onderzoek gedaan op het gebied van keteninformatisering binnen Nederlandse gemeenten (G4 en G32). De afgelopen jaren was hij als consultant werkzaam bij organisatieadviesbureau Tracqtion, waar hij onder andere betrokken was bij opdrachten in ziekenhuisorganisaties (projectmanagement en advies) en de energietransitie (projectconsultant).

Bij Intermedius gaat hij organisaties helpen om projecten en programma’s op tijd en met veel positieve energie af te ronden. Hij is direct gestart op een lopende opdracht bij het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie (NIFP). Hier is hij medeverantwoordelijk voor het opstellen van een programmaplan en advies over de inrichting van de programmamanagement-organisatie. Dit alles om het ketenproces omtrent Pro Justitia-rapportages te optimaliseren.

Freek Kuijs, Consultant, Intermedius

Frank Wiersma, Managing Partner van Intermedius, reageert verheugd op de komst van Kuijs: “Freek is een betrokken consultant met brede ervaring op het gebied van projectmanagement en business control. Hij is in staat de relatie te leggen tussen organisatieonderdelen waarbij strategie, beleid en uitvoering samenkomen. Een echte aanwinst voor ons team!”

Aandacht voor ontwikkeling

Kuijs zelf is ook blij met de overstap. “Ondanks het kennismaken op afstand voel ik me erg welkom bij Intermedius. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. Er is veel kennis en ervaring binnen de groep consultants en ik ga mijn bijdrage hieraan leveren. De specialistische kennis en producten op het vakgebied van portfoliomanagement en het bevorderen van samenwerking in en tussen organisaties om gemeenschappelijke doelen te behalen, is iets wat mij erg aanspreekt binnen Intermedius.”