Remco Goes wordt partner bij M&A-adviseur Florin Finance

05 januari 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Boutique M&A-advieskantoor Florin Finance heeft een nieuwe partner aan boord gehaald: Remco Goes.

Goes bracht de afgelopen ruim dertien jaar door bij Deloitte binnen de Corporate Finance-praktijk, en kijkt terug op een “geweldige reis”. Hij sloot zich eind 2007 aan bij het kantoor na het afronden van zijn master aan Rotterdam School of Management (RSM), Erasmus University en groeide vanuit een startersfunctie door naar rollen als Business Analyst en Director.

Meest recentelijk was hij verantwoordelijk voor het TMT Corporate Finance-team, dat zich richt op het adviseren van grote corporate organisaties, snelgroeiende techbedrijven en private equity-investeerders ten aanzien van hun overnames binnen de telecom, media en technologie (TMT)-sectoren.

Remco Goes, Partner, Florin Finance

Goes zelf gaf leiding aan zowel verkoop- als koopmandaten, waaronder het aantrekken van kapitaal, carve-outs, bedrijfswaarderingen, due diligence en integraties. Een van de laatste deals waaraan hij werkte alvorens hij bij Deloitte vertrok, was het bijstaan van Cogas bij de verkoop van zijn 50% belang in glasvezeldochter Cogas Kabel Infra aan joint venture-partner Delta Fiber. Goes maakte deel uit van het team dat Cogas adviseerde.

Andere deals waar Goes – die in 2014 werd uitgeroepen tot een van de grootste talenten in de M&A-wereld – het afgelopen jaar aan heeft bijgedragen zijn onder andere de acquisitie van een minderheidsbelang in Planon door Schneider Electric en de overname van Flatfield door NCAB Group.

Bij Florin Finance wordt Goes de vierde partner binnen het bureau, naast Leo Bos, Derk Jan Helleman en Niels Roks. Samen leiden zij een team van ruim tien dealmakers.

“Ik ben verheugd te mogen starten als partner bij Florin Finance. In een ondernemende setting en volledig gericht op onze klanten zal ik mijn passie kunnen voortzetten: samenwerken met groeiende tech(enabled) bedrijven en private equity-partijen in het mid-market segment.”

Het aan de Zuidas gevestigde Florin Finance werd opgericht in 2013 en richt zich uitsluitend op mid-market deals. Vorig jaar was het bedrijf onder andere betrokken bij de verkoop van Paques aan SKion Water en de overname van Yellowtail door zakelijk dienstverlener Conclusion.