Overnameadviseur Niels Roks wordt partner bij Florin Finance

13 januari 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Overnameadviseur Niels Roks is per 1 januari van dit jaar als partner toegetreden tot Florin Finance.

De kersverse partner brengt meer dan veertien jaar ervaring in fusies en overnames mee naar de mid-market M&A-boutique, opgedaan in de consultancy- en investment banking-domeinen. Na het starten van zijn loopbaan in de corporate finance-praktijk van ING, was hij vervolgens werkzaam binnen de M&A-teams van Oyens & Van Eeghen en Rabobank.

De afgelopen twee jaar vervulde hij de rol van Director in de M&A-praktijk van PwC, waar hij zich vooral richtte op de maakindustrie met een specifieke focus op de agritechsector. Zo heeft hij het afgelopen jaar Denso geadviseerd bij het verwerven van een minderheidsbelang in Certhon Greenhouse Solutions, de aandeelhouders van Van der Hoeven Horticultural Projects bijgestaan bij de verkoop aan Arvesta en Horticoop geadviseerd bij het inlijven van Smartcoat.

Niels Roks, Partner, Florin Finance

Over zijn overstap naar Florin Finance zegt hij: “De ambitie van Florin Finance om door te groeien tot een toonaangevende M&A mid-market advisory boutique sprak me direct aan. De mogelijkheid om tegelijkertijd met Remco in te stappen en dit samen te gaan verwezenlijken maakt het een unieke kans.”

Roks doelt hiermee op Remco Goes, die ook per 1 januari is toegetreden tot de maatschap. Hij werkte eerder dertien jaar bij Deloitte binnen de corporate finance-praktijk.

Derk Jan Helleman en Leo Bos, partners bij Florin Finance, zeggen over de toetreding van de twee nieuwe partners: “Wij zijn verheugd dat twee vooraanstaande hands-on dealmakers van een nieuwe generatie met eens schat aan ervaring zich hebben aangesloten bij Florin. Hiermee zet Florin een belangrijke stap in haar ontwikkeling als leidende mid-market M&A boutique.”

Helleman, Bos, Goes en Roks geven samen leiding aan een team van circa tien dealmakers. Florin Finance is gevestigd aan de Amsterdamse Zuidas.