Marco Seller partner bij mid-market dealmaker Florin Finance

11 maart 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Fusie- en overnameconsultancy Florin Finance heeft een nieuwe partner aan boord gehaald: Marco Seller.

De dealmaker neemt meer dan tien jaar aan ervaring in corporate finance en investment banking mee naar het bureau, waar hij de vijfde partner wordt. Het partnerteam geeft leiding aan een team van tien consultants gespecialiseerd in fusies en overnames en groeifinanciering.

Marco Seller komt over van Kempen & Co waar hij zich als Director Corporate Finance richtte op de opstart en executie van midmarket-transacties (deals met een waarde tussen de €50 miljoen en €250 miljoen).

Eerder in zijn loopbaan bracht hij zes jaar door bij ABN Amro waar hij zowel in Nederland als in de VS aan diverse M&A- en ECM-trajecten heeft gewerkt.
Marco Seller, Partner, Florin Finance

“Na een mooie tijd bij Kempen & Co ben ik verheugd mijn carrière als Partner bij Florin Finance te kunnen voortzetten”, geeft Seller aan. “Hier kan ik mijn passie voor het werken met entrepreneurs en deal advisory perfect combineren.”

“Florin Finance is een midmarket M&A-boutique waar hands-on senior involvement, kwaliteit en de persoonlijke aanpak centraal staan”, voegt de kersverse partner toe. “Gecombineerd met een kwalitatief sterk team en een goed internationaal netwerk is Florin Finance perfect geëquipeerd om op basis van inhoud en kwaliteit sterk te groeien in het zeer actieve midmarket segment.”

Seller zal in zijn nieuwe rol samenwerken met de andere vier partners van het kantoor – Derk-Jan Helleman, Leo Bos, Niels Roks en Remco Goes. Hij kijkt uit naar de samenwerking: “Florin Finance’s trackrecord en de recente benoeming van Niels Roks en Remco Goes als partners bevestigen het ambitieuze en ondernemende karakter. Ik kijk er enorm naar uit om met dit bijzondere team verdere groei te realiseren.”

Seller neemt een uitgebreid trackrecord mee naar Florin Finance. Zo adviseerde hij onder andere Easy Sanitary Solutions bij de verkoop aan HansGrohe, begeleidde hij TicketSwap bij het aantrekken van bridge financing, ondersteunde hij Lucas Bols bij de herfinanciering en de aankoop van Passõa en was hij betrokken bij de aankoop van Mandema door VLC & Partners.

Derk Jan Helleman, een van de oprichters, reageert verheugd op de komst van de nieuwe partner: “Marco’s hands-on mentaliteit, ruime dealervaring en uitgebreide netwerk passen uitstekend bij onze filosofie.”