Yellowtail Conclusion

Fresh ideas, proven results

Yellowtail helpt financiële dienstverleners al meer dan 20 jaar om te innoveren en optimaliseren. Onze focus ligt daarbij op digitalisering binnen adviesgevoelige markten zoals hypotheken, pensioen en vermogen. Ons vertrekpunt is dat de consument bepaalt. Wij streven ernaar om financiële dienstverlening voor de consument eenvoudig, efficiënt en laagdrempelig te maken. Dat doen wij door kennis van business, IT en design te combineren met innovatievermogen en implementatiekracht. Daarmee maken we dagelijks onze pay-off 'fresh ideas, proven results' waar.

Wij maken het verschil doordat wij alle relevante rollen als multidisciplinair projectteam kunnen leveren. Van visual designer, interaction designer, projectmanager tot acceptatietestbegeleider. Van IT architect tot software ontwikkelaar, van business analist tot trainer. Wij bieden een gebalanceerde mix van domeinkennis en skills op de gebieden van UX-design, processen en technologie.

Innovatie in:

Hypotheken
Steeds meer consumenten willen een hypotheek (deels) online kunnen afsluiten in een aantal simpele stappen. Dat scheelt een hoop tijd, geld en gedoe. Omnichannel hypotheek bedieningsconcepten worden de nieuwe norm.  Wij specialiseren ons daarom in innovatie en optimalisatie van hypotheekprocessen. Of het nu gaat om het aanvraagproces van hypotheken of om het ontwikkelen van een vernieuwende beheeromgeving.

Pensioenen en vermogen
Consumenten krijgen veel pensioeninformatie, maar gaan er niet actief mee aan de slag. Vaak is de informatie  ontoegankelijk en krijgen consumenten niet de juiste middelen om inzicht te krijgen in hun situatie. Yellowtail ontwikkelt integrale pensioen- en vermogens oplossingen waarmee pensioenuitvoerders, banken en verzekeraars de consument een begrijpelijk beeld geven van zijn situatie en waarbij de consument zelf aan het roer staat

Integratie & aggregatie
Nu consumenten hypotheken en andere financiële producten steeds meer online afsluiten, groeit het belang van persoonlijke data. Data spelen een cruciale rol om processen efficiënt en makkelijk in te kunnen richten en consumenten self-service te bieden. Yellowtail heeft een integratieplatform (Cord Finance) een online data-aggregatie methode (Ockto) ontwikkeld, die de spil in online (zelf)bediening vormen. 

Ons DNA

Onze merkwaarden vormen in feite het DNA van ons bedrijf. Ze helpen ons in de dagelijkse werkzaamheden, de keuzes die we daarin maken en hoe we met elkaar omgaan. Ze vormen een leidraad waarmee we hetgeen we beloven ook daadwerkelijk kunnen waarmaken.

  • resultaatgericht: gecommitteerd, bevlogen, doelgericht
  • professionaliteit: deskundigheid, topkwaliteit, transparant
  • innovatief: verrassend, slim, creatief
  • durf: proactief, kritisch, initiërend
  • regisserend: strategisch, richtinggevend, verbindend

Meer weten over Yellowtail?

Website: https://www.yellowtail.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/yellowtail
Instagram: https://www.instagram.com/yellowtailbv/

Yellowtail Conclusion | Nieuws