Mobilee verkozen tot beste organisatieadviesbureau van Nederland

21 december 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Mobilee management & advies mag zich volgens het MT1000-onderzoek het beste consultancybureau van Nederland noemen. Partners Leander Bloemers en Bert Bakker over de bijzondere erkenning.

Velen zullen mogelijk hun wenkbrauwen hebben gefronst toen de resultaten van het MT1000-onderzoek in hun digitale postvak verscheen. Al sinds mensenheugenis staat namelijk een groot adviesbureau op de #1 positie in de lijst van ‘Beste Organisatieadviesbureaus van Nederland’. Dit jaar heeft echter een trendbreuk plaatsgevonden, met Mobilee management & advies als nieuwe winnaar, een middelgroot bureau uit Utrecht met circa 50 consultants in dienst.

Het verhaal van Mobilee begon in 2004 toen Leon Brunenberg en Jeroen Morrenhof het adviesbureau oprichtten. Vandaag de dag behoort Mobilee tot de top van de Nederlandse organisatieadviesbranche. “Het is fantastisch dat klanten ons zo’n bijzondere erkenning geven via de Management Team Top 1000. Dat is absoluut de kers op de taart”, laat Bloemers weten.

Bert Bakker en Leander Bloemers, Mobilee

Meer dan 5.500 beslissers die hebben samengewerkt met externe (advies)dienstverleners hebben hun ‘adviseurs’ beoordeeld, en uit die beoordeling kwam naar voren dat Mobilee zich ook de beste allround dienstverlener van Nederland mag noemen: “Dat is natuurlijk het grootste compliment dat je kunt krijgen.”

Het Utrechtse management- en adviesbureau helpt bedrijven met vertaalslagen voor digitale oplossingen. Dat doet het voor onder meer verzekeraars, zorginstellingen, zakelijke dienstverleners en overheidsinstanties. Daarbij gaat het over thema’s als de perfecte klantervaring, operational excellence, wendbaar organiseren, data als strategische grondstof en slagvaardige informatievoorziening/informatiemanagement-organisatie (IV/IM-organisatie).

“Ons doel is een klant beter achterlaten”, geeft Bloemers aan. “Wij geven inzicht in wat er speelt en brengen de complexiteit in kaart. Net zo belangrijk is een prettig contact met mensen in een organisatie en klanten meenemen in een proces. Ongeacht wat het vraagstuk is: wij realiseren vanuit vindingrijk vakmanschap vooruitgang.” 

“Mobilee is een solide, gezond en mensgericht bedrijf”, voegt Bakker toe. “Onze ambities passen bij de organisatie, onze klanten en onze mensen. We gaan voor een beheerste, organische groei op eigen kracht. En af en toe mag er best iets kraken. Dat lossen we wel weer op en het brengt ons bovendien verder.”