GalanNXT groeit verder met vier nieuwe adviseurs

23 november 2020 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

GalanNXT heeft dit najaar het team uitgebreid met vier nieuwe adviseurs: Sigrid Booij, Stacey Hulst, Iwana Mietus en Vinitha Siebers. Met de uitbreiding groeit het team van GalanNXT naar veertien adviseurs. Bovendien wordt het palet aan ervaring en kennis verrijkt met diverse nieuwe invloeden.

Zo is Vinitha Siebers dit jaar gepromoveerd op het thema burgerparticipatie. Haar promotieonderzoek combineerde ze met docentschap en praktijkgericht onderzoek bij publieke organisaties op de onderwerpen cultuur, leiderschap, toezicht, klokkenluiden en auditing. 

Sigrid Booij brengt de nodige commerciële ervaring met zich mee. Ze startte in 2012 haar carrière als salesmanager en maakte daarna de overstap naar de consultancy met de focus op IT en HR.

Overgevlogen vanuit de andere kant van de wereld, sluit ook Iwana Mietus aan. De afgelopen jaren werkte ze als consultant in Australië bij een adviesbureau gespecialiseerd in operating model design, procesoptimalisatie, en verandermanagement. 

Tot slot brengt Stacey Hulst ervaring vanuit de langdurige zorg en het sociaal domein. Ze werkte drie jaar voor Bureau HHM vanuit verschillende rollen – zoals onderzoeker, adviseur en beleidsmedewerker – aan vraagstukken voor gemeenten, zorgaanbieders en het ministerie van VWS.

Sigrid Booij, Stacey Hulst, Iwana Mietus en Vinitha Siebers - GalanNXT

Versterking voor GalanNXT

De adviseurs komen elk op hun eigen manier GalanNXT versterken.

“Als adviseur is mijn kracht dat ik zowel analytisch sterk ben, als een diepe connectie maak met de mensen om mij heen”, vertelt Iwana. “Daarnaast zie ik dat GalanNXT een enorm ondernemende cultuur heeft – er is volop ruimte voor initiatief en nieuwe ideeën. Dit is de basis van waaruit ik het team unieke inzichten kan bieden vanuit mijn internationale ervaring in de publieke én private sector.” 

Stacey omschrijft zichzelf als een sociale adviseur met gevoel voor het groepsproces. Hierdoor weet ze de dynamiek van een team snel te herkennen en te verbeteren. “Ik ben een analytisch sterke adviseur en vind het belangrijk om veel te reflecteren. Door samen te reflecteren, help ik organisaties en mensen vanuit gezamenlijkheid te werken en denken om zo hun doelen te stellen én te behalen.”

Vinitha werkt vooral vanuit haar nieuwsgierigheid en verbaasdheid. “Mijn nieuwsgierigheid, maar ook verbaasdheid maakt dat ik kritische vragen stel. Waarom gebeuren de dingen zoals ze gebeuren? Daarnaast heb ik snel door wat er speelt in een organisatie. Mede door mijn wetenschappelijke achtergrond kan ik objectief en systematisch naar de praktijk kijken. Dit helpt om vraagstukken in organisaties inzichtelijk te maken en te komen tot gepaste oplossingen.” 

En ook Sigrid brengt die kritische blik. Ze omschrijft zichzelf als een “kritische sparringpartner met een echte hands-on mentaliteit”. Door haar sterke analytische vaardigheden en duidelijke communicatie weet ze complexe vraagstukken te vereenvoudigen en abstracte strategieën te transformeren in SMART-doelstellingen.

Ontwikkeling en ervaring

Binnen GalanNXT staat ontwikkeling hoog in het vaandel. En dat is exact wat ook bij de nieuwe adviseurs een grote rol speelt. Zowel via het eigen ontwikkelprogramma als met de ervaring van de collega’s van de Galan Groep zijn er talrijke handvatten om uit te groeien tot een topadviseur.

“Het mooie aan GalanNXT is de nauwe verbondenheid met de Galan Groep waar jarenlange kennis en ervaring in verankerd is”, vertelt Sigrid. “Ik kijk ernaar uit om samen te werken met en te leren van de Business Partners van de Galan Groep.”

Ook Stacey verheugt zich op het delen van kennis met zowel collega’s van GalanNXT als van de Galan Groep. “Ik wil nog beter begrijpen hoe en waarom verandering tot stand komt bij mensen, teams en organisaties. En leren hoe daarop in te kunnen spelen. Ook wil ik meer gaan werken aan vraagstukken op het gebied van leiderschap en transitie.”