Vier junior consultants starten bij inkoopadviseur Significant Synergy

19 november 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Advies- en onderzoeksgroep Significant heeft vier nieuwe junior consultants toegevoegd aan zijn inkooplabel Significant Synergy: Ilse van het Erve, Jan de Wijkerslooth, Simon Langeveld en Tycho Pulles.

Ilse van het Erve werkte afgelopen jaren vooral als redacteur en communicatiemedewerker. Vanuit deze achtergrond gaat ze zich bij Significant Synergy naast haar rol als junior consultant ook bezighouden met de marketingactiviteiten van de inkoopadviseur.

“Verbindingen aangaan, content maken die raakt en strategieën uitwerken. Dat zijn dingen waar ik veel energie van krijg”, aldus Van het Erve. “Als marketeer focus ik mij op de commerciële ontwikkeling van Significant Synergy. En dan vooral op het gebied van marketing- en communicatie-uitingen. In mijn rol als consultant houd ik mij bezig met inkoopbeleid en alle klantvragen die daarbij komen kijken.”

Ook Jan de Wijkerslooth combineert zijn functie als junior consultant met een andere rol: hij richt zich tevens op het genereren van (new) business voor Significant Synergy. En zijn werk bij Significant combineert hij op zijn beurt weer met een sportcarrière: De Wijkerslooth is professionele hockeykeeper bij Hockeyclub Schaerweijde uit Zeist.

“De kracht van verbinding. Het matchen van opdrachtgever en Significanter om zo tot effectieve en efficiënte oplossingen te komen. Ik krijg energie van het opbouwen van langdurige relaties, maar ook zeker van het opzetten van nieuwe relaties. Een echte teamplayer die zijn collega’s op waarde weet te schatten”, vertelt De Wijkerslooth over zichzelf.

Ilse van het Erve, Jan de Wijkerslooth, Simon Langeveld, Tycho Pulles - Significant Synergy

Simon Langeveld maakt de overstap vanuit softwarebedrijf Topdesk, waar hij werkte als IT-consultant. Ook heeft hij een achtergrond in de hospitality. Langeveld is breed inzetbaar als consultant en gaat zich bij Significant Synergy specifiek richten op Europees aanbesteden.

“Het verder helpen van organisaties, daar word ik enthousiast van!”, zegt Langeveld over zijn nieuwe rol. “Dit ga ik bij Significant Synergy doen door mee te werken aan verschillende inkoopgerelateerde vraagstukken. Energie krijg ik van samenwerking, het opbouwen van duurzame relaties en het behalen van goede resultaten.”

Tycho Pulles sluit zich vers uit de schoolbanken aan bij Significant Synergy. Hij voltooide eerder dit jaar zijn master in supply chain management. Net als Langeveld is hij breed inzetbaar als consultant. Hij zal zich specifiek gaan richten op procurement intelligence.

“Door samenwerken bereik je meer dan alleen, dit is iets wat ik van jongs af aan al heb meegekregen”, vertelt Pulles. “Daarom vind ik het ook ontzettend interessant om nieuwe samenwerkingen te creëren of bestaande samenwerkingen naar een hoger niveau te tillen. Binnen Synergy ga ik mij op brede schaal bezighouden met het inkoopproces. Hierbij leg ik graag een focus op duurzaamheid in de breedste zin van het woord.”