Jeffrey Koop en Sjoerd Doijer starten bij Conclusion Implementation

12 november 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Conclusion Implementation heeft zijn team uitgebreid met twee nieuwe consultants: Jeffrey Koop en Sjoerd Doijer.

Jeffrey Koop is deze maand in dienst getreden en gaat zich focussen op klantvraagstukken op het gebied van prestatieverbetering en operational excellence. Koop maakte de overstap naar Conclusion Implementation vanuit adviesbureau Symbol, waar hij zich ruim drie jaar inzette als Lean Consultant.

“Ik ondersteunde hier bedrijven bij hun strategieontwikkeling en procesoptimalisatie, om op die manier hun klantwaarde te verhogen”, legt Koop uit, die tijdens deze periode eveneens zijn Lean Black Belt en Lean Six Sigma Green Belt behaalde. Voor zijn tijd bij Symbol – tussen 2014 en 2017 – was hij meer dan drie jaar werkzaam bij bureau Nieuwhuis Consult als Adviseur.

In 2012 behaalde Koop aan de VU Amsterdam een master in Business Administration, waarbij hij zich specialiseerde in transport en supply chain management.

Op de site van Conclusion Implementation wordt Jeffrey welkom geheten: “Jeffrey heeft adviserende en coachende rollen gehad waarin hij organisaties heeft geholpen hun verbeterdoelen te realiseren. In zijn trajecten zorgt hij ervoor dat doelstellingen, processen en mensen op elkaar aansluiten en de klantwaarde geoptimaliseerd wordt. Welkom bij de club Jeffrey, wij wensen je veel succes.”

Jeffrey Koop, Sjoerd Doijer, Conclusion Implementation

Sjoerd Doijer maakte de overstap vanuit Qamel, een full-service marketing automation- en e-mailmarketingbureau, waar hij ruim een jaar actief was. Bij Qamel werkte hij aan het analyseren en optimaliseren van business developmentprocessen, met de onderliggende klantbehoefte als belangrijkste uitgangspunt.

Doijer rondde aan de Vrije Universiteit Amsterdam de masteropleiding Organisatiewetenschappen cum laude af. Binnen dit programma focuste hij zich op verandermanagement. Eerder behaalde hij aan de Hogeschool Utrecht een bachelordiploma in Commerciële Economie. Zijn scriptie, die ging over de relatie tussen business en IT, schreef hij bij adviesbureau Improven in Utrecht. Tijdens zijn bacheloropleiding studeerde Doijer eveneens een half jaar in Seoul (Zuid-Korea).

Conclusion Implementation over de aanwinst: “Sjoerd omschrijft zichzelf als analytisch, gedreven en gecommitteerd persoon. Projecten pakt hij met beide handen op en laat hij pas los als het gewenste resultaat is behaald. Met deze basiskennis op zak is hij een waardevolle aanwinst voor Conclusion Implementation. Welkom bij de club Sjoerd.”