Bianca Koppen en Evelien Huizingh gestart bij Conclusion Implementation

13 augustus 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Conclusion Implementatie, de implementatietak van zakelijk dienstverlener Conclusion, heeft twee nieuwe business consultants aangesteld: Bianca Koppen en Evelien Huizingh

Bianca Koppen, binnen Conclusion aangesteld als Medio Service Designer, beschikt over jarenlange ervaring op het snijvlak van onder meer design thinking en customer experience. In 2018 studeerde ze af in Integrated Product Design aan de TU Delft, waarna ze haar loopbaan startte als Business Technology Consultant bij First Consulting, waar ze vervolgens doorgroeide naar een senior rol.

Ze kan bogen op jarenlange ervaring met Mendix applicaties, met een focus op User Experience en User Interface van applicaties. Conclusion is blij met hun kersverse business consultant: “Bianca heeft een fijne set aan skills die ze meebrengt naar de club. Dankzij haar opgedane ervaring fungeert zij gemakkelijk als spil tussen de business en IT.” Naast haar advieswerkzaamheden verzorgt Koppen ook graag design workshops.

Bianca Koppen en Evelien Huizingh gestart bij Conclusion Implementation

Evelien Huizingh is als Medior Business Consultant gestart binnen Conclusion Implementation en is net als Bianca Koppens enkele jaren actief geweest voor First Consulting, waar ze zich richtte op procesverbetering en veranderkunde.

Wat haar deed besluiten om de overstap naar Conclusion te maken? “De interessante klantvragen en mooie rollen en anderzijds het gevoel van een hechte organisatie met grote focus”, geeft Huizingh aan. Voorafgaande aan haar professionele loopbaan rondde Huizingh zowel een master in Industrial Engineering & Management aan Universiteit Twente als een Master in Change Management aan Rijksuniversiteit Groningen af

In haar laatste functie deed ze als adviseur ruime ervaring op in het opzetten en implementeren van (keten)processen en het inrichten van organisatie(onderdelen). Daarbij heeft ze oog voor samenwerking en het belang van verandermanagement.

Het team van Conclusion Implementation is dit jaar al meermaals versterkt. Zo startten in juni vier nieuwe professionalsGuido van der Brugh, Thom Nierop, Jolien Bleichrodt en Alexandra Bul sloot in februari Folkert de Jager zich aan en voegde begin dit jaar ook het trio Tessel Zandstra, Letteke Pichel en Jill Marsé zich bij het team.