Conclusion Implementation breidt team uit met drie adviseurs

09 februari 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Conclusion Implementation heeft de afgelopen weken drie vrouwelijke adviseurs toegevoegd aan zijn gelederen: Tessel Zandstra, Letteke Pichel en Jill Marsé.

Tessel Zandstra heeft zich aangesloten als Consultant. Hiervoor deed ze ervaring op als Client Development Consultant bij Bit, een scaleup gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve techprototypes. Haar ervaring varieert van het uitvragen en analyseren tot het organiseren van innovatie-visiesessies en het meenemen van stakeholders in techprojecten. Zandsta liep eerder ook stage bij Omniplan en werkte als consultant data modelling en data management bij Adasco.

“Innovatie is slechts effectief als het probleem van de klant volledig wordt begrepen. Ik geloof dat je daar alleen succesvol in kan zijn als je echt de verbinding met klanten weet te maken door proactief mee te denken en te schakelen op verschillende organisatieniveaus”, laat Zandstra weten. Conclusion Implementation over de toegevoegde waarde van de nieuwe collega: “Haar gedrevenheid matcht met ons DNA, Tessel is een aanwinst voor de club.”

Conclusion Implementation breidt team uit met drie adviseursLetteke Pichel is aangesteld als Service Designer. Hiervoor deed ze ervaring op als Innovatiespecialist bij glastuinbouwbedrijf Royal Brinkman. Ze hield zich bezig met het in kaart brengen van de behoeften van klanten, met als doel het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Haar loopbaan begon ze als Brand Strategist bij kledingstartup Kameleon Rose, waar ze zich richtte op de strategische ontwikkeling én het introduceren van nieuwe producten.

Over waarom ze voor Conclusion Implementation gekozen heeft, zegt Pichel: “Een bedrijf met lef en tegelijkertijd een warm nest om in terecht te komen. De perfecte plaats voor een ‘rebel’ als ik waar ik me nu al thuisvoel.” Conclusion Implementation toont zich verheugd over haar komst: “Letteke heeft een dosis creativiteit en inlevingsvermogen om zo toepasselijke out-of-the-box oplossingen te ontwikkelen.”

Tot slot heeft ook Jill Marsé zich aangesloten bij de implementatiespecialist van Conclusion. Recentelijk rondde ze haar master in Business Administration af aan de UvA (specialisatie: Leadership & Management). Ze deed in de rol van voorzitter bestuurlijke ervaring op bij studentenadviesbureau UniPartners, waar ze als projectmanager eveneens junior consultants  heeft begeleid.

Als kersverse Business Consultant bij Conclusion Implementation zal ze haar kennis over effectieve teams en veranderprocessen gaan inzetten voor klanten, die ze gaat ondersteunen bij hun digitale transformaties. Daarbij komt haar “resultaatgerichte aanpak” volgens het bureau goed van pas.