Etienne Valstar wordt business director bij Conclusion AMIS

28 juli 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Na elf jaar werkzaam te zijn geweest bij Conclusion Implementation heeft Etienne Valstar de overstap gemaakt naar Conclusion AMIS.

Valstar sloot zich in 2009 aan bij Conclusion Implementation als managing consultant, en de afgelopen vier jaar heeft hij binnen de consultancy- en implementatiespecialist de rol van operationeel directeur vervuld.

Gedurende de ruim tien jaar dat hij actief was binnen het veranderbureau werkte Valstar aan tal van strategische IT-transformaties. Vanuit die ervaring merkte Valstar op dat hij een sterke affiniteit heeft met IT en de vraagstukken die daaraan gekoppeld zijn. “Het geeft mij energie om met een divers team complexe én alledaagse IT-uitdagingen aan te pakken.”

Etienne Valstar wordt business director bij Conclusion AMIS

Bij Conclusion AMIS (sinds 2012 onderdeel van Conclusion) is Valstar aangesteld als business director. Samen met René Steenbrink, de tweede business director van Conclusion AMIS, wordt hij verantwoordelijk voor de uitbouw van de klantenportefeuille en het verder professionaliseren van de interne bedrijfsvoering.

Over zijn overstap naar de data- en integratiespecialist zegt Valstar: “De veranderende rol van AMIS, met nog meer focus op duurzame groei en optimalisatie van bedrijfsvoering met inzet van technologie en data, heeft ertoe geleid dat ik met veel plezier als business director aan de slag ga.”

Conclusion AMIS helpt opdrachtgevers met het verbeteren van hun kritische bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering waarbij ‘het gebruik van data’ een centrale rol speelt. Denk hierbij aan het inzichtelijk maken van datastromen, het verbinden van applicaties en databronnen (synergie) en het reduceren van risico’s door het actief delen van data tussen IT-systemen.

Zo hielp Conclusion AMIS onder meer Eneco met het uitrollen van een slim Internet of Things (IoT-) platform waar meer dan 10.000 slimme meters op zijn aangesloten, hielp het Schiphol met het verbeteren van de efficiency van schoonmaakploegen met behulp van technologie, en ondersteunde het zorgorganisatie Mediq met het upgraden van de IT-infrastructuur voor data-integratie.