Conclusion koopt IT dienstverlener AMIS Services

30 januari 2012 Consultancy.nl

Conclusion heeft IT dienstverlener AMIS Services uit Nieuwegein overgenomen. AMIS, gespecialiseerd in Oracle en Java Technologie, behoudt haar autonomie en eigen merknaam en wordt een aparte werkmaatschappij binnen de zakelijk dienstverlener, ondergebracht in de discipline Conclusion Deployed Technologies. Circa 85 ICT adviseurs maken de overstap naar het adviesbureau uit Utrecht. De huidige algemeen directeur van AMIS, Paul Uijtewaal, aandeelhouder geworden.

Conclusion Deployed Technologies is de IT dienstverlening- en consulting tak van Conclusion.

Murat Kiran, concerndirecteur Conclusion: "Onze ambitie is een serieus alternatief te worden voor gevestigde IT namen in binnen- en buitenland. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar nummer één spelers in hun vakgebied om ons aanbod van toonaangevende technologieën verder uit te bouwen. Met de overname van AMIS zijn wij weer een stap dichter bij het bereiken van deze ambitie. Ik ben dan ook zeer verheugd met de versterking die AMIS ons brengt."

Paul Uijtewaal, algemeen directeur AMIS: "Door aansluiting bij Conclusion zet AMIS de stap naar het verder vervullen van de ambities: de leidende positie als Oracle kenniscentrum verder uitbouwen, groeien als allround dienstverlener voor een ieder die in Oracle technologie heeft geïnvesteerd en wil uitbreiden in nieuwe richtingen. Denk hierbij aan BI, Mobile oplossingen, beheer van Database en Middleware omgevingen, integratie en services. Daarnaast verwachten wij veel van de samenwerking met de andere Conclusion werkmaatschappijen en hopen ook voor hun relaties een toegevoegde waarde te mogen leveren."

Over AMIS
AMIS Services is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in Oracle en Java Technologie. AMIS houdt zich bezig met advisering, detachering, projecten en beheer. De dienstverlening van AMIS is gericht op het moderniseren en beschikbaar houden van Oracle databases, middleware en applicaties met als doelstelling om de flexibiliteit en toegankelijkheid van applicaties te verbeteren en het verlagen van de kosten van infrastructuur en beheer.

Nieuws

Meer nieuws over