Vier nieuwe professionals gestart bij Conclusion Implementation

25 juni 2021 Consultancy.nl 4 min. leestijd

Conclusion Implementation, de advies- en implementatietak van Conclusion, heeft vier nieuwe collega’s aan het team toegevoegd: Guido van der Brugh, Thom Nierop, Jolien Bleichrodt en Alexandra Bul.

Guido van der Brugh rondde afgelopen jaar zijn masteropleiding aan Antwerp Management School (Master of Global Management: China – Europe Business) af. In het kader daarvan bracht hij ook enkele maanden door in Shanghai, China.

Voorafgaande aan zijn master voltooide hij een bachelor in Industrial Engineering en werkte hij enkele jaren als Sales Engineer bij industrieel bedrijf Alfa Labal, een rol waarin hij verantwoordelijk was voor sales in de Chinese en bredere Aziatische markt.

Guido van der Brugh, Thom Nierop, Jolien Bleichrodt en Alexandra Bul - Conclusion Implementation

Na het afronden van zijn master deed Van der Brugh internationale werkervaring op in Wenen, Oostenrijk, als Reporting Specialist bij CRM/contact center-bedrijf Ares. Terug in Nederland sloot hij zich als Project Purchaser en Scrum Master aan bij Lewitt. Vanuit die rollen heeft hij het afgelopen jaar het management geadviseerd in de transitie naar een scrum-werkstijl.

Die expertise, zijn opgedane management skills en zijn internationale en culturele ervaringen neemt hij nu mee naar Conclusion Implementation, waar hij is gestart als Business Consultant. “Guido is nieuwsgierig, energiek, cultuurbewust, maar vooral open voor avontuur en hiermee een waardevolle toevoeging aan ons team!”, aldus zijn nieuwe werkgever.

Thom Nierop deed al gedurende zijn master Bestuurskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam relevante consultancyervaring op. Zo werkte hij ongeveer een jaar als consultant voor het Amsterdam Research Project. Daar was hij betrokken bij een onderzoek naar Nederlandse bedrijven die zich willen vestigen in Zuid-Amerika. Eerdere ervaring deed hij op bij Funding Circle NL, waar hij als stagiair en later als associate werkzaam was binnen de marketing- en strategieafdeling.

De laatste jaren heeft Nierop ook stappen als ondernemer gezet. Hij is medeoprichter van Huurbuur, een concept dat vraag en aanbod binnen de klusmarkt samenbrengt, met een focus op de studenten- en familiedoelgroepen.

Bij Conclusion Implementation zal hij zijn advies- en businesservaring gaan inzetten als Business Consultant. “Thom is ondernemend, leergierig en klantvraagstukken pakt hij met beide handen aan. Hij werkt gestructureerd en weet mensen te betrekken indien zaken hem niet helder zijn.”

Jolien Bleichrodt behaalde een master Entrepreneurship & Innovation aan de Universiteit van Amsterdam. Ze maakt de overstap naar Conclusion Implementation vanuit HeadFirst, waar ze een kleine vier jaar werkte als als project consultant en implementatiemanager.

In deze rol richtte ze zich intern op procesverbeteringen op verschillende niveaus met als doel het optimaliseren van de customer journey. Daarnaast was ze verantwoordelijk voor de implementatietrajecten met nieuwe klanten.

Ze is bij Conclusion Implementation gestart als Business Consultant. “Met haar kritische blik gaat Jolien geen uitdaging uit de weg, alles om het gewenste doel te bereiken. Stakeholder management is voor haar niet nieuw, soms liggen belangen niet op één lijn maar zij weet de brug te slaan om verbinding te creëren.”

Alexandra Bul, tot slot, rondde een master in Strategisch Management af aan de Erasmus Universiteit. Vanuit de universiteit en in diverse rollen als onderwijsassistent, heeft ze de afgelopen jaren veel ervaring in verschillende projecten opgedaan.

Daarin kon ze haar voorliefde voor strategische verandervraagstukken goed toepassen in de praktijk. Zo schreef ze een strategisch bedrijfsplan voor een multinational, was ze betrokken bij een ERP-implementatie en werkte ze een halfjaar mee aan een digitale strategie van een maritieme organisatie.

Bij Conclusion Implementation is ze begonnen in de rol van Junior Business Consultant. Ze legt uit waarom ze voor het bureau heeft gekozen: “Vanwege de organisatiecultuur: het vertrouwen in de werknemers, de ondersteuning en de samenwerking.”

Conclusion Implementation richt zich op klantvraagstukken op het gebied van prestatieverbetering, digitale strategie, change en leiderschapsontwikkeling.