Folkert de Jager Senior Business Consultant bij Conclusion

17 februari 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Na jarenlang actief te zijn geweest binnen het agile en scrum landschap, onder meer voor de Sociale Verzekeringsbank en recent nog voor Albert Heijn, zet Folkert de Jager nu zijn loopbaan voort bij Conclusion Implementation in de rol van Senior Business Consultant.

Folkert de Jager is een doorgewinterde agile, scrum en lean consultant, die uitgebreide ervaring als trainer en coach op deze gebieden meeneemt naar zijn nieuwe werkgever.

“Hij voelt zich thuis in een organisatie waar deze methodes worden toegepast in verandertrajecten”, aldus een woordvoerder van Conclusion Implementation, de advies- en implementatietak van de Utrechtse zakelijke dienstverlener Conclusion. Deze praktijk richt zich op vraagstukken van klanten op het gebied van prestatieverbetering, digitale strategie, change en leiderschapsontwikkeling.

Folkert de Jager Senior Business Consultant bij ConclusionEerder in zijn loopbaan werkte De Jager onder meer voor de Sociale Verzekeringsbank, in zijn laatste rol als Agile Transitie coach. Ook vervulde hij er enkele jaren de rol van Scrum Master Data Analytics. Voor zijn tijd bij de Sociale Verzekeringsbank was De Jager onder andere werkzaam als procesbeheerder en eerder als management ondersteuner binnen Achmea Zorg & Gezondheid.

“Mijn drive is om waarde te maximaliseren bij organisaties”, schrijft De Jager op zijn LinkedIn-pagina. “Om het werk en/of de manier van werken beter, sneller en leuker te maken. Voor de klant, medewerkers en de organisatie. Dit doe ik door onder andere mijn kennis, ervaring en vaardigheden op het gebied van procesmanagement, lean en agile in te zetten om dit te bereiken. Met passie en plezier!”

Volgend op zijn rollen bij de Sociale Verzekeringsbank heeft De Jager het afgelopen jaar nog verschillende (freelance) agile/scrum advies- en coachingrollen vervuld, voor onder andere OGOO, VECOZO en Albert Heijn.

Bij Conclusion Implementation mag hij zich nu als business consultant gaan toeleggen op het oplossen van complexe vraagstukken voor klanten. Volgens zijn nieuwe werkgever ziet De Jager in de diversiteit van Conclusion Implementation veel kansen om waarde toe te voegen aan het bedrijf: “Folkert is een heuse ‘people’ Consultant, hij weet mensen in hun kracht te zetten en daardoor te excelleren in de te behalen doelstellingen.”

De benoeming van De Jager volgt kort op de versterking van het team van Conclusion Implementation met drie nieuwe vrouwelijke adviseurs.