Conclusion Implementation krijgt hoge score van opdrachtgevers

20 november 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Conclusion Implementation kan wederom terugkijken op een geslaagd jaar. Het bedrijf heeft de waardering vanuit klanten zien toenemen naar een 8,5 op een schaal van 10. “Bijna ongeloofwaardig hoog”, zegt Etienne Valstar, operationeel directeur bij het consultancybureau.

Het Utrechtse adviesbedrijf is gespecialiseerd in businesstransformatie en projectexecutie en werkt voor private sector-organisaties als ABN AMRO, Royal Flora Holland, Stedin en Van Lanschot. Conclusion Implementation werkt ook voor tal van opdrachtgevers in het publieke domein, zoals de Politie, ProRail, NS, gemeenten en de Rijksoverheid.

Jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek

Ieder jaar houdt Conclusion Implementation een poll onder zijn klanten om inzicht te krijgen over hoe tevreden zij zijn met de dienstverlening van het bureau. Dit doet Conclusion Implementation vanzelfsprekend om de dienstverlening continu te verbeteren, maar ook om opdrachtgevers en hun vraagstukken “nog beter te begrijpen”, zegt Valstar.

Conclusion Implementation krijgt hoge score van opdrachtgevers

Onderwerpen die worden uitgevraagd, zijn onder andere het onderscheidend vermogen van de diensten, hoe consultants met de klant samenwerken, functionele expertise en de toegankelijkheid van de adviseur. “Met de input kunnen we in onze dienstverlening maatwerk leveren, die niet alleen aansluit bij de markt, maar ook bij de specifieke klantbehoefte en de onderliggende problematiek”, legt Valstar uit.

Voor de afgelopen twaalf maanden is de score uitgekomen op 8,5, een van de beste prestaties ooit, sinds Conclusion Implementation zo’n elf jaar geleden begon met haar klanttevredenheidsonderzoek. Vooral het samen toewerken naar een goed resultaat is dit jaar zeer goed gewaardeerd – 98% van de klanten heeft aangegeven dat de consultants de verwachtingen hebben waargemaakt.

Klant op #1

Valstar is vooral trots op het feit dat het bureau door klanten altijd is gewaardeerd met een 8 of hoger. “Het is heel mooi dat we al zo lang zo’n hoge waardering krijgen.” Tijd om op hun lauweren te rusten is er niet, voegt hij toe, want “je bent natuurlijk zo goed als je laatste score. Daarom blijven we heel hard werken om de klant op één te houden.”

Conclusion Implementation is onderdeel van Conclusion, een van de grotere zakelijke dienstverleners van ons land.