Symbol

Symbol inspireert en verbetert processen

Iedere dag een nieuw record!

Wereldrecords worden voortdurend gebroken door nog betere prestaties. Hetzelfde geldt voor organisaties. Symbol gelooft, nee, zij wéét dat er zelfs binnen de beste bedrijven en organisaties kansen liggen voor procesverbetering met als gevolg concrete resultaten op diverse terreinen. Inspiratie, kennis en samenwerking, daar draait het bij Symbol om. Zowel in de aanpak als in de output. Elke dag een beetje beter. Iedere dag een nieuw record!

Samen een stap maken

Of het nu gaat om advies op het gebied van organisatieontwikkeling, continu verbeteren, kwaliteitsmanagement of verandermanagement. Bij Symbol bent u aan het juiste adres. Ook als het gaat om het ontwikkelen van verbeterstrategieën en vervolgens bij het realiseren hiervan. De consultants voelen zich thuis bij het management aan tafel én op de werkvloer.

Hoog opgeleide adviseurs en trainers met ruime ervaring

Graag draagt Symbol de kennis over, voor een duurzaam resultaat. Daarom verzorgt ze trainingen op het gebied van kwaliteitsmanagement, verandermanagement, Lean, Lean Six Sigma en automotive. Deze worden georganiseerd op meerdere locaties in Nederland of in-company bij de klant in Nederland en daarbuiten. De adviseurs en trainers van Symbol hebben kennis van de meest actuele ontwikkelingen en technieken en hebben ruimschoots ervaring, onder andere in het toepassen en implementeren van Lean Six Sigma en in het creëren van een continue verbetercultuur.

Klanten van Symbol

Symbol voert opdrachten uit voor toonaangevende nationale en internationale organisaties. De relaties zijn enerzijds industriële bedrijven (DSM, TATA, Friesland Campina, Automotive) en anderzijds dienstverlenende organisaties (Rijksoverheid, diverse gemeenten, Tempo-Team, Avans Hogeschool en diverse GGD’s). Ook ondersteunen we verschillende consultancybureaus in het uitvoeren van certificerende Lean Six Sigma opleidingstrajecten.

Symbol | Nieuws