Arjan van Dongen, Implementatiemanager bij FTE Groep

02 november 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de financiële wereld mag FTE Groep consultant Arjan van Dongen zich een zeer ervaren Implementatiemanager noemen.

“De juiste balans vinden tussen de wensen en mogelijkheden van alle partijen, dat is mijn uitdaging als implementatiemanager. Ik geloof in de kracht van samenwerken en verbinden. Door iedereen goed aan te haken, duidelijke afspraken te maken en samen voor één doel te gaan kun je een implementatie binnen een vooraf goed doordacht timeframe realiseren.”

Zijn focus ligt op complexe implementaties binnen de pensioensector. Van Dongen spendeerde zo’n vijftien jaar van zijn carrière in de salaris- en pensioenwereld en deed hierbij veel expertise op met accountmanagement met bedrijven en pensioenuitvoerders. En met implementaties – van een nieuw businessmodel, bedrijfsproces of systeem, gepaard met een nieuwe manier van werken.

Arjan van Dongen, Consultant, FTE Groep

“Door mijn jarenlange ervaring met meerdere migraties van zowel nieuwe klanten als nieuwe producten weet ik dat balans vinden en verbinding zoeken essentieel zijn. Balans tussen mogelijkheden en onmogelijkheden om de wens van zowel de klant als de werkgever te verenigen.”

“In het verbinden van alle partijen ligt steeds de grootste uitdaging, maar wanneer dat lukt binnen de gemaakte afspraken en alle partijen zijn tevreden, geeft dat enorme voldoening!”

Van Dongen wordt door opdrachtgevers en collega’s onder andere getypeerd als praktisch, realistisch en behulpzaam. Mijn motto: “Voor ieder probleem is er een oplossing.”

Inmiddels zet hij zich al meer dan drie jaar in voor FTE Groep, een zakelijke dienstverlener uit Utrecht.