FTE Groep organiseert webinar over datagedreven werken

29 september 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Op dinsdag 6 oktober organiseert FTE Groep de webinar ‘Laat Data Werken’.

Tijdens de webinar gaat Niels Creutzburg, Senior Data Consultant bij de zakelijke dienstverlener in op hoe bedrijven aan de slag kunnen gaan met datagedreven werken.

Datagedreven werken is een van de meest besproken thema’s vandaag de dag, vooral vanwege de toenemende technologische mogelijkheden om data te verzamelen, op te slaan en te analyseren. Door gebruik te maken van de inzichten van datagedreven werken, kunnen organisaties verbeterpotentieel nastreven, zoals het optimaliseren van de klantervaring, het bedenken van nieuwe verdienmodellen en het efficiënter maken van de bedrijfsvoering.

Bij de overgang naar datagedreven werken komt veel kijken. Dit varieert van het zorgen voor de inrichting van de juiste systemen en applicaties en het migreren van data naar de nieuwe systemen, tot het ontwerpen van nieuwe processen en de transitie naar de nieuwe manier van werken.

Creutzburg heeft tijdens zijn loopbaan meerdere grote en complexe datatrajecten begeleid. Tijdens de webinar zal hij aan de hand van een praktijkcase de deelnemers meenemen in diverse ‘lessons learned’ en tips geven over verschillende onderwerpen, waaronder:

  • Wat betekent een nieuwe, gedigitaliseerde dienstverlening voor ‘oude’ data?
  • Welke uitdagingen kun je tegenkomen bij het uniformeren, migreren en opschonen van data?
  • Wat is een slimme aanpak: hoe blijf je door de bomen het bos zien?
  • Welk resultaat kun je bereiken: hoe zorg je voor een mooie ervaring en welke waardevolle lessen zijn er te noemen?
  • Inzet van data management kennisgebieden als data governance, data integratie, master data management en datakwaliteit.

FTE Groep is een advies- en interimbureau met 100 professionals. Bij het bureau werken business specialisten en consultants op het gebied van Leven & Pensioen, Actuarieel, Business & IT, Continu Verbeteren en Talent.