Drijver en Partners verhuist naar groter kantoor

10 september 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Om zijn sterke groei te faciliteren is advies- en managementbureau Drijver en Partners verhuisd naar een groter kantoor in Alblasserdam – uiteraard volledig coronaproof.

“Ons nieuwe kantoor is veel ruimer, de inrichting heeft een frisse uitstraling, het biedt alle mogelijkheden om efficiënt en inspirerend te werken en is een prima uitvalbasis voor onze adviseurs”, vertelt Janneke Rijksen, een van de twee managing partners van het adviesbureau (de ander is Fons van Beers), tegenover Consultancy.nl.

Opgericht in de jaren 80 en met vijftien professionals in dienst is Drijver en Partners een advies- en managementbureau op het gebied van sport, recreatie, kunst, cultuur, welzijn en maatschappelijk vastgoed. Drijver en Partners legt zich toe op realisatie-, ontwikkelings-, beheers- en exploitatievraagstukken rond maatschappelijke voorzieningen. De focus ligt vooral op zwembaden, theaters en binnen- en buitensportaccommodaties.

Drijver en Partners verhuist naar groter kantoor

Groei in coronatijd?

In de huidige uitdagende coronatijd willen veel bedrijven het aantal vierkante meters aan kantoorhuur verminderen. Drijver en Partners echter niet – het adviesbureau heeft zijn team de afgelopen periode flink uitgebreid en ging begin dit jaar juist op zoek naar een groter onderkomen.

Een ruimer onderkomen was bovendien nodig vanwege de coronaontwikkelingen. Rijksen licht toe: “Onze adviseurs hebben veelzijdige advies-, exploitatie- en managementervaring. Dat houdt in dat zij voor het coronatijdperk vaak op pad waren voor afspraken met onze opdrachtgevers en voor interim-management werkzaam op de locatie van de opdrachtgever. Positieve ontwikkeling van het coronatijdperk is dat er minder kilometers gereden worden, doordat afspraken met onze opdrachtgevers nu vooral via videoconferentie plaatsvinden. Daarmee is de vraag voor een goed uitgerust kantoor voor onze adviseurs toegenomen.”

Het nieuwe, ruimere kantoor heeft Drijver en Partners gevonden op de eerste etage van het bedrijfspand in Alblasserdam waar het bedrijf reeds gevestigd was. Het kantoor is naast de A15 gelegen en vormt daardoor een “goede uitvalsbasis voor onze adviseurs om naar opdrachtgevers te kunnen gaan”, legt Rijksen uit. Uiteraard is het nieuwe kantoor volledig ‘coronaproof’, voegt ze toe: “Ons nieuwe kantoor is veel ruimer, waardoor alle werkplekken volgens de richtlijnen van de RIVM zijn ingericht, met een ruime opzet van het interieur en ruime wandelpaden.”

Enthousiast

Sinds 1 september werkt het team in de nieuwe kantooromgeving en alle teamleden zijn erg te spreken over het kantoor, besluit de managing partner: “Iedereen is heel enthousiast, de medewerkers vinden het een prettig, licht en ruim kantoor om in te werken.” Met de verhuizing is ook geïnvesteerd in nieuwe beeldschermen, en “dat is ook goed ontvangen door onze adviseurs”.