Solid Professionals neemt Hermes | Partners over

03 september 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Drie jaar na te zijn voortgekomen uit Solid Professionals om de groei te versnellen, is Hermes | Partners nu ingelijfd door het adviesbureau.

Solid Professionals heeft per 1 september de specialist in datamanagement ingelijfd, om hiermee in te kunnen spelen op de groeiende vraag naar data-gerelateerde diensten vanuit opdrachtgevers.

“Met de overname van Hermes | Partners zijn we in staat om onze klanten beter te adviseren op het gebied van datagedreven werken”, zegt Sabine ten Brinke, één van de vier directieleden van Solid Professionals.

Hermes | Partners ondersteunde partijen in de financiële sector met de toepassing van big data, advanced anaytics en business intelligence voor rapportages. Naast het adviseren over data, leverde het bedrijf ook ervaren experts op interimbasis en heeft het een young professionals-programma voor jonge talenten die op het snijvlak van busines, data en technologie aan de slag willen gaan.

Hermes | Partners sluit zich aan bij Solid Professionals

Het team van Hermes | Partners vormt nu de Data en Development-praktijk van Solid Professionals, dat in de afgelopen dertien jaar is uitgegroeid tot een van de grootse partijen gespecialiseerd in finance en risk binnen de financiële sector.

Tot de klantenkring van het Utrechtse advieskantoor behoren grote banken en verzekeraars zoals: a.s.r., ABN Amro, ING, Rabobank, NN, Achmea en de Volksbank.

Vanuit alle hoeken van de financiële sector krijgt het bureau verzoeken waarbij het beter benutten van data centraal staat. Dit omvat het helpen van klanten bij het gebruiken van data voor strategische besluitvorming, het verbeteren van de customer experience of het gemakkelijker voldoen aan compliance-eisen.

“Door de blijvende dynamiek en de verdergaande digitalisering in de financiële sector zorgt deze bundeling aan ervaring voor een sterke toegevoegde waarde. Opdrachtgevers kunnen bij Solid Professionals nu terecht voor sectorspecifieke kennis op het gebied van finance en risk, en data en development”, sluit Ten Brinke af.