Na 23 jaar &samhoud slaat Jeroen Geelhoed een andere weg in

04 juni 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Jeroen Geelhoed verlaat na 23 jaar &samhoud. De voormalig partner van het adviesbureau is sinds enkele dagen actief bij Breman Installatiegroep.

“De afgelopen jaren heb ik genoten van de samenwerking met bijzondere klanten en collega’s. Ontzettend bedankt hiervoor”, zegt Geelhoed. “Breman was een van mijn favoriete klanten. De afgelopen tijd trok de visie van Breman me steeds meer naar zich toe. Ik heb er veel zin in om als directeur Markt & Strategie vanuit Breman mee te helpen aan de energietransitie.”

Na het behalen van zijn doctorandustitel in Corporate Anthropology aan de VU in Amsterdam, startte Geelhoed zijn professionele carrière bij radio- en televisieomroep EO: “Ik was zo’n negen maanden actief als Assistent Controller in het kader van het McKinsey-onderzoek bij de publieke omroepen. In mijn rol was ik onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende financiële analyses.”

Na 23 jaar &samhoud slaat Jeroen Geelhoed een andere weg in

Kort na de start van zijn loopbaan, werd het huwelijk tussen organisatieadviesbureau &samhoud en Geelhoed gesloten. Aanvankelijk sloot hij zich aan bij een van de voorlopers van &samhoud, adviesbureau Arends. Hier was Geelhoed tussen 1997 en 1999 in de weer als Junior Consultant.

Hierna zette hij vanuit &samhoud twee internetbedrijven op: “Ik richtte de internetbedrijven BetterBeYourself (online medewerkersonderzoek, 360 graden feedback) en BetterBeGood (online klantonderzoek) op en was verantwoordelijk voor de ontwikkeling, organisatie en exploitatie ervan.”

In 2003 werd Geelhoed binnen &samhoud benoemd tot senior adviseur. Hij hield zich bezig met onderwerpen als visie, strategie, verandermanagement, marketing en human resources. “Naast advieswerk voor klanten was ik eveneens verantwoordelijk voor kennisontwikkeling, onderzoek en de interne en externe kennisbranding”, legt hij uit.

In 2008 trad Geelhoed toe tot de maatschap. Als partner gaf hij leiding aan tal van businesstransformaties en cultuurtrajecten bij grote klanten als Achmea, Zilveren Kruis, Pro Life, Centraal Beheer, EY, Albert Heijn, PGGM, RTL, ProRail, Erasmus MC, Rijkswaterstaat, Universiteit Utrecht, NWO, AEGON, Rabobank, NS en de Consumentenbond.

Zijn nieuwe werkgever is een expert op het gebied van duurzame en energiebesparende oplossingen voor in de woning. Het bedrijf geeft hierover advies en verzorgt de installatie.