Chevaly Riebeek en Silke Lauteslager naar RadarAdvies

27 mei 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau RadarAdvies heeft twee nieuwe collega’s verwelkomd: Chevaly Riebeek is aangesteld als Adviseur en Silke Lauteslager als Junior Adviseur.

Chevaly Riebeek rondde voorafgaande aan haar professionele loopbaan een master in ‘Youth, Education & Society’ aan Universiteit Utrecht af en een bachelor in Bestuurskunde aan Universiteit Leiden. De afgelopen tien maanden werkte ze als onderwijsadviseur bij ROC van Flevoland.

Eerder deed Riebeek ervaring op als Junior Beleidsadviseur binnen Hogeschool Leiden. Daar hield ze zich bezig met externe samenwerkingen en vertegenwoordigde ze de hogeschool in enkele regionale en nationale netwerken. Als projectmedewerker was ze bovendien betrokken bij enkele innovatieve projecten in de regio Leiden. Gedurende haar studietijd liep ze onder meer stage bij organisatieadviesbureau Berenschot.

Bij RadarAdvies, een adviesbureau uit Amsterdam gespecialiseerd in sociale vraagstukken, zal Riebeek zich inzetten voor een van de kernmissies van het bureau: ‘de jeugd zoveel mogelijk laten meedoen in de maatschappij’. Riebeek: “’De jeugd heeft de toekomst en het is aan ons, hier en nu, om een goede basis voor hen vorm te geven. Ik kijk ernaar uit om, samen met mijn collega’s, de wereld ietsje mooier te maken dan hij nu al is!’’

Chevaly Riebeek en Silke Lauteslager - RadarAdvies

Ook de kersverse junior adviseur Silke Lauteslager deed gedurende haar nog jonge loopbaan al de nodige relevante advieservaring op binnen het onderwijs, de jeugdzorg en het welzijnsdomein. Zo werkte ze als junior adviseur voor bureau OOG onderwijs en jeugd, en als gedragsonderzoeker en -ontwerper voor TeamAlert, een jongerenorganisatie die zich inzet om het leven van jongeren beter te maken. 

Lauteslager neemt haar ervaring nu mee naar RadarAdvies, waar circa vijftig onderzoekers, adviseurs en managers actief zijn op uiteenlopende thema’s – Jeugd, Werk & Participatie, Zorg & Samenleven en Management & Organisatie. Onder de opdrachtgevers van het bureau zijn onder meer publieke organisaties, gemeenten, de Rijksoverheid en de Europese Commissie te vinden.

Begin dit jaar werd ook het management binnen RadarAdvies ververst, met de benoeming van een nieuwe directeur, Wim Klei-Overklift Vaupel Kleyn, die het stokje overnam van Omar Ramadan.

RadarAdvies is onderdeel van de RadarGroep. RadarGroep bestaat naast RadarAdvies onder andere uit de adviesbureaus Stade en Seinpost, trainingsbureau RadarVertige en detacheringsbureaus RadarDetachering en RadarPedagogiek.