Boris Schoenmaker en Maura van den Kommer naar Intermedius

04 mei 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Intermedius heeft twee consultants toegevoegd aan het team: Boris Schoenmaker en Maura van den Kommer 

Boris Schoenmaker is gestart als Portfolio Consultant en is inmiddels op zijn eerste opdracht gezet bij Energie Data Services Nederland (EDSN). Als Quality Control-medewerker zal Schoenmaker zorgdragen voor de uitvoering van interne metingen en controles ten aanzien van C-ARM, een programma waarin systemen en processen van regionale netbeheerders worden gecentraliseerd en geüniformeerd. Door nauwkeurige monitoring van het proces zal hij de oplevering en kwaliteit van producten waarborgen en nauw samenwerken met het beheerteam.

Schoenmaker neemt uitgebreide ervaring meer naar Intermedius, een specialist in portfoliomanagement die klanten helpt met het vertalen van hun strategische plannen in projecten en de uitvoering daarvan. Voorafgaande aan zijn start bij Intermedius werkte de ervaren adviseur onder meer als Business Process Consultant bij Fruïtion Partners en als Pre Sales Consultant bij DXC Fruition in Spanje, Vorig jaar zette hij vanuit daar The Catalyst Academy op, een onderwijswebsite gericht op het helpen van mensen op het snijvlak van persoonlijke verandering en ontwikkeling. Voorafgaande aan zijn loopbaan rondde Schoenmaker een MBA af (Management Consultancy) aan de Vrije Universiteit Amsterdam. 

Boris Schoenmaker en Maura van den Kommer - Intermedius

Nieuw bij Intermedius is ook Consultant Maura van den Kommer, een professional met een brede interesse in cultuur, organisatieontwikkeling en gedrag van mensen, zoals zij zelf aangeeft. De afgelopen jaren heeft Van den Kommer uitgebreide ervaring opgedaan binnen Aegon Nederland.

In haar laatste rol binnen de verzekeraar, als Data Consultant & Scrum Master, heeft ze zich beziggehouden met het optimaliseren van data management-processen, door stakeholders met elkaar te verbinden en een data governance framework te ontwikkelen. Ze droeg onder andere bij aan het realiseren van meer samenwerking en wendbaarheid tussen verschillende afdelingen en een duidelijke rolverdeling en verantwoordelijkheden, om de kwaliteit van producten te vergroten.

In een eerdere functie bij Aegon (via een IT-management traineeship bij EVG Start) vervulde ze een projectmanagementrol. Daarin was ze onder andere verantwoordelijk voor het depositogarantiestelsel (DGS3.0)-project voor Aegon Bank en Knab. Haar werkzaamheden bestonden vooral uit het schrijven van projectvoorstellen, het bewaken van de voortgang van het project en daarover rapporteren. Van den Kommer behaalde een master in International Development Studies en een bachelor in Culturele Antropologie alvorens ze haar carrière startte.