Kim Grinwis partner bij TEN HAVE Change Management

08 januari 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Na zeven jaar werkzaam te zijn geweest voor het adviesbureau, is Kim Grinwis door TEN HAVE Change Management benoemd tot partner.

De 39-jarige Kim Grinwis is sinds 2013 als adviseur actief voor de verandermanagementspecialist uit Utrecht. Ze is gespecialiseerd in organisatieverandering en organisatie-inrichting en heeft zich ingezet voor tal van opdrachtgevers in de publieke en private sector. Eerder in haar loopbaan werkte Grinwis zeven jaar als adviseur bij organisatieadviesbureau TwynstraGudde, waar ze de fijne kneepjes van het consultancyvak leerde. In die periode was ze ook voorzitter en lid van de Ondernemingsraad. 

“Wij zijn zeer verheugd dat Kim ons partnerteam versterkt”, zegt Wouter ten Have, managing partner van TEN HAVE Change Management. “Zij heeft zich in de afgelopen veertien jaar bewezen als professional op ons vakgebied en kan met haar kennis en ervaring in de rol van partner nog meer van betekenis zijn voor onze opdrachtgevers en ons kantoor.”

Kim Grinwis, Partner bij Ten Have Change Management

Met haar benoeming is Grinwis nu de vijfde partner van het bureau, volgend in de voetstappen van onder andere Anne-Bregje Huijsmans (Managing Director sinds 2016), Ton Speet (medeoprichter van het bureau in 2014) en Steven en Wouter ten Have.

Kim Grinwis studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behaalde daar haar master Management of Change. In 2018 behaalde ze een executive master in Management Consulting aan de Vrije Universiteit Amsterdam. 

Naast haar consultancywerk, is Grinwis medeauteur van het boek VeranderCanvas – systematisch van idee naar aanpak. In het boek, dat zij samen met Anne-Bregje Huijsmans, Sjoerd Segijn en Wouter ten Have schreef, delen de auteurs hun visie op duurzame organisatieverandering en presenteren ze een model (het veranderkrachtmodel) dat helpt met het stap voor stap uitdenken van de gewenste verandering.