Roy Martina versterkt partnerteam van Bold Capital Management

18 november 2019 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Roy Martina, tot voor kort senior adviseur bij Accenture Nederland, heeft zich als partner aangesloten bij boutique adviesbureau Bold Capital Management.

Met een kleine twee decennia aan ervaring op zak, brengt Martina uitgebreide expertise in managementconsulting en programma- en projectmanagement mee naar Bold Capital Management. Gedurende de twaalf jaar die hij doorbracht bij Accenture leverde hij een bijdrage aan projecten binnen een breed spectrum aan branches, waaronder entertainment, financiële dienstverlening, telecom, logistiek & transport, olie & gas en zakelijke dienstverlening.

Martina is gespecialiseerd in onderwerpen als bedrijfstransformatie, verander- en talentmanagement en digitalisering, en heeft leidinggegeven aan multidisciplinaire teams in verschillende Europese landen.

Roy Martina versterkt partnerteam van Bold Capital Management

Bij Bold Capital Management – een twintig man tellend adviesbureau dat middelgrote corporates en portfoliobedrijven bijstaat met financieel advies en bedrijfsvraagstukken – is Martina aangesteld als partner en hoofd van de Transformation-praktijk.

“Roy staat bekend om zijn sterke drive, creativiteit en relatie- en stakeholdermanagement, effectiviteit, focus op mensen, het oplossen van problemen en het klaren van klussen met een duidelijk klantgerichte instelling”, stelt Jeroen van der Neut, partner bij Bold Capital Management.

Martina’s overstap komt enkele dagen nadat het bureau ook al Coen Rispens toevoegde aan de gelederen. Rispens werkte eerder vijf jaar op de business intelligence-afdeling van Axians, de technologische dienstverleningstak van de Franse multinational VINCI Energies.