Been Management Consulting sponsort Strategy Execution event

26 september 2019 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Been Management Consulting is voor de vierde keer sponsor van het Strategy Execution event. 

Met de sponsoring van het event onderschrijft Been Management Consulting zijn visie van actieve kennisdeling en nauwe samenwerking met zijn opdrachtgevers. Tal van sprekers en bezoekers die het event bijwonen zijn binnen strategie executie werkzaam bij multinationals, van vliegtuigbouwers tot verzekeraars en van transportbedrijven tot elektronicaconcerns.

Als dagvoorzitter praat het adviesbureau op 3 en 4 oktober 2019 het evenement aan elkaar en verzorgt het een presentatie over wat er precies nodig is om het maximale uit ‘change champions’ te halen.

Been Management Consulting sponsort Strategy Execution eventHet succesvol uitvoeren van strategische plannen staat centraal tijdens het Strategy Execution-event. Het lukt de meeste bedrijven wel om een strategie te bedenken, maar in een steeds complexere wereld, wordt strategie executie in de meeste organisaties als vele malen moeilijker ervaren. Verschillende oorzaken liggen hieraan ten grondslag, zoals bijvoorbeeld de voortdurende verleiding om veel tijd te steken in ‘brandjes blussen’, het vaak gebrekkig concretiseren van strategische doelen en de moeheid voor verandering in veel bedrijfsculturen.

Tijdens het event leren bezoekers hoe gerenommeerde organisaties strategy execution implementeren. Sprekers van onder andere Allianz, Altran, Airbus, Diageo, Philips en Transdev delen hun succesverhalen en geleerde lessen. 

Na het evenement deelt Been Management Consulting de belangrijkste takeaways met alle deelnemers.