Hospitality Group verhuist kantoor naar westkant van Amersfoort

04 september 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Hospitality- en facilitair adviesbureau Hospitality Group is verhuisd naar een nieuw kantoor aan de westkant van Amersfoort. “Wat voor onze opdrachtgevers geldt is voor ons zelf niet anders. Ons nieuwe clubhuis is de vertaling van onze visie en ambities en laat in alles zien en ervaren hoe de eigentijdse werkomgeving kan bijdragen aan het succes van organisaties”, aldus partner Inge de Bekker.

Opgericht in 1986, is Hospitality Group een advies- en projectmanagementbureau voor hospitality, facility, huisvesting en inkoop. Het bureau geldt als een specialist in het creëren van “great workplaces”, van werkplekken tot creatieve ruimtes. Geregeld wordt het adviesbureau ingeschakeld door diverse opdrachtgevers, groot en klein, om te helpen bij het optimaliseren van hun werkplekbeleid.

Zo hielp Hospitality Group onlangs nog Heineken met het creëren van een nieuw werkplekconcept. Het kantoor van de bierbrouwer in Amsterdam werd voorzien van een upgrade, waarbij de nieuwe werkplek is ingericht op een manier die samenwerking en innovatie moet faciliteren.

Nieuw ‘clubhuis’

Inmiddels mag het adviesbureau er ook zelf aan geloven. Hospitality Group is namelijk verhuisd naar een nieuw kantoor in Amersfoort, waar het zijn ‘nieuwe clubhuis’ vanaf de tekentafel heeft kunnen uitdenken. Veertien jaar lang was het adviesbureau gevestigd in het oude stationsgebouw in Amersfoort, dat het nu heeft verruild voor een nieuw kantoorpand (genaamd: NN78) in de Isselt, een “upcoming buurt vol ondernemers” aan de westkant van Amersfoort.
Hospitality Group verhuist kantoor naar westkant van Amersfoort

“Een frisse start, een spannend avontuur, een nieuwe impuls waar je energie van krijgt. Zo voelt ons nieuwe clubhuis NN78 voor ons. Een plek waar we samen mooie dingen gaan doen en herinneringen opbouwen. Een plek om onze droom ‘Creating Better Places’ verder te realiseren”, laat Hospitality Group weten.

Practice what you preach

Als expert in het creëren van moderne werkconcepten, hebben de in-house workplace- en interieurspecialisten van Hospitality Group zich volledig kunnen toeleggen op het fysiek en digitaal inrichten van hun eigen onderkomen. Zoals ook voor de werkplekconcepten voor de klanten van het adviesbureau geldt, is het nieuwe kantoor “een vertaling geworden van de visie en ambities” van de eigen organisatie, legt Inge de Bekker, Director binnen het adviesbureau, uit: “Ons nieuwe clubhuis laat in alles zien en ervaren hoe de eigentijdse werkomgeving kan bijdragen aan het succes van organisaties.”

In het nieuwe pand NN78 zijn diverse settings gecreëerd voor een uitdagende, inspirerende en stimulerende werkplek. Zo is er bijvoorbeeld een loungebank, kan er aan een bar of een grote cafétafel worden plaatsgenomen (in de buzz zone), kan er effectief worden samengewerkt (in de variety zone) en is er een ruimte waar men zich volledig kan concentreren (focus zone). Ook beschikt het kantoor over een zogeheten ‘inspiration lab’, waar Hospitality Group in co-creatie met opdrachtgevers goede ideeën kan ontwikkelen.

Het adviesbureau volgt met de verhuizing naar het nieuwe kantoor in de voetsporen van onder meer Twynstra Gudde. Dat adviesbureau kondigde al eerder aan dit jaar een nieuwe, ‘zwevende’ verdieping in de Nieuwe Stad in Amersfoort te gaan betrekken, na eerder jarenlang te zijn gevestigd in een kantoor bij Amersfoort Centraal Station. Amersfoort is ook de thuishaven van adviesbureau en overheidsdienstverlener BMC en bijvoorbeeld The Bridge Business Innovators, een boutique adviesbureau gespecialiseerd in business innovatie.