Jan Dijkmans en Remon Lustenhouwer benoemd tot partner bij Marktlink

18 juli 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Snelgroeiend M&A kantoor Marktlink heeft twee interne promoties doorgevoerd: zowel Jan Dijkmans als Remon Lustenhouwer is benoemd tot partner.

Ferry Nahon, managing partner bij Marktlink, is verheugd met de versterking van het leiderschap: “Remon en Jan zijn twee jonge, ambitieuze mensen die je échte Marktlinkers kunt noemen. Ze zijn een enorme toevoeging aan het huidige partnerteam, we zijn trots deze mannen nu partner te mogen noemen.” 

Jan Dijkmans is sinds 2009 werkzaam voor Marktlink en is medeverantwoordelijk voor de start en groei van het Marktlink-kantoor in Den Bosch. De afgelopen jaren heeft hij vele tientallen bedrijven mogen begeleiden en zo’n vijftig transacties afgerond in diverse sectoren. Daarbij heeft hij klanten bij hun aan- en verkooptrajecten geadviseerd op het gebied van onder meer waardebepaling, prijsonderhandeling en financiering. Dit heeft hij de afgelopen vier jaar gedaan vanuit zijn rol als Projectleider en Manager en in de periode daarvoor als Senior Consultant. Dijkmans begon zijn loopbaan als Recruiter bij Adecco, na het afronden van een master in Financial Management aan Nyenrode Business Universiteit.

Dijkmans kijkt uit naar zijn nieuwe rol binnen het M&A-kantoor: “Vol trots en met grote ambitie ga ik deze periode tegemoet”, geeft hij aan. “Bij Marktlink heb je zelf het stuur in de hand, zo ben ik tien jaar geleden als stagiair begonnen en nu als partner klaar voor, minstens, de volgende tien jaar.”

Jan Dijkmans en Remon Lustenhouwer nieuwe partners Marktlink

Ook Remon Lustenhouwer, sinds begin 2013 werkzaam bij Marktlink, kan terugkijken op tientallen succesvol afgeronde transacties in verscheidene sectoren. Daarnaast is hij vanuit het M&A-kantoor actief als gastdocent op universiteiten. Net als Jan Dijkmans studeerde ook Lustenhouwer af in Financial Management aan Nyenrode, voorafgaande aan zijn start bij Marktlink, waar ook hij begon als Senior Consultant en vervolgens na vier jaar doorgroeide naar de rol van Manager M&A.

“Vanuit de schoolbanken ben ik als analist gestart bij Marktlink, ik had nooit kunnen dromen dat ik zeven jaar later toe kon treden als partner en mede-eigenaar.”, blikt Lustenhouwer terug. “Ik ga deze volgende stap met enthousiasme tegemoet, ik kijk uit naar de verdere groei en de internationalisering van dit prachtige bedrijf.”

Met de komst van Dijkmans en Lustenhouwer bestaat het partnerteam van Marktlink nu uit elf partners verspreid over zes kantoren – Deventer, Gouda, ’s-Hertogenbosch, Amsterdam en sinds kort ook Drachten. Met ruim 85 professionals geldt Marktlink als een van de grotere gespecialiseerde M&A-kantoren van ons land, gericht op het begeleiden van fusies en overnames binnen het mkb+. Onlangs spreidde de fusie- en overnamespecialist ook zijn vleugels uit naar het buitenland, met de opening van een kantoor in Antwerpen.

Marktlink Fusies & Overnames staat jaarlijks zo’n 40 tot 60 transacties bij. Zo heeft het de afgelopen maanden onder andere Vertaalbureau Textwerk ondersteund bij het vinden van een investeerder, hielp het RFID-specialist Mieloo & Alexander bij het vinden van een geschikte overnamepartner en begeleidde het een overnamedeal tussen Bergslot Groep en TVE Reclameproducties.