Vijf starters begonnen met Banking traineeship SeederDeBoer

14 mei 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Het Banking traineeship van SeederDeBoer stoomt junior consultants klaar voor een carrière in de financiële sector. Tijdens het tweejarige traineeship werken de junior consultants bij opdrachtgevers aan verschillende consultancyopdrachten, waarbinnen ondernemerschap, persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staan.

Het Consultancy Traineeship voor banken werd in september vorig jaar gelanceerd, in samenwerking met Rabobank. Junior consultants die het traineeship volgen worden door SeederDeBoer begeleid. terwijl ze hun opdrachten vervullen in verschillende afdelingen en domeinen binnen de bank. Aan de tweede lichting van het Banking traineeship zijn recent vijf nieuwe starters begonnen.

Claire Voorwinde behaalde onlangs haar Master in Management aan Nyenrode Business Universiteit. Tijdens haar opleiding liep ze stage bij Holland Consulting Group. Bij SeederDeBoer is ze inmiddels gestart als Junior Banking Consultant en kijkt ze uit naar de komende periode: “In de komende twee jaar ambieer ik mijn kennis en vaardigheden verder te ontplooien in de dynamische financiële sector.

Bart Sirks rondde een Master in Nanotechnologie af aan Universiteit Utrecht. Na een poging tot het worden van wijnmaker in Australië, is ook hij gestart als Junior Banking Consultant. Sirks was al vroeg geïnteresseerd in de financiële sector en heeft reeds ervaring binnen Rabobank, waar hij eerder eveneens deel uitmaakte van de Studentenraad van de bank in Utrecht. Gevraagd naar waarom hij juist voor het traineeship van SeederDeBoer heeft gekozen, stelt Sirks: “Dit is de perfecte manier voor mij om mijn kennis van het bankwezen te vergroten en mij persoonlijk in de breedte te ontwikkelen.” Vijf starters begonnen met Banking traineeship SeederDeBoer

Levi van de Wal heeft een Master Strategic Management aan Tilburg University afgerond. Van de Wal omschrijft zich als “leergierig, enthousiast, volhardend en geïnteresseerd in innovaties.” Over zijn ambities is hij helder: “Digitale innovaties toe te passen binnen de financiële sector.” Voor Rabobank Young & Connected deed hij bovendien reeds enkele jaren ervaring op als Youth Counsellor. 

Leanne Meijles heeft reeds enige ervaring opgedaan binnen de zorgsector, onder meer door het afronden van haar fysiotherapie Bachelor en vervolgens het behalen van een mastergraad in de gezondheidswetenschappen. Nu verlegt Meijles haar vizier op de financiële wereld en specifiek het internationale bankwezen, een segment waar ze naar eigen zeggen een “langgekoesterde passie” voor heeft. “Ik heb ervoor gekozen om me verder te ontwikkelen in de bancaire sector. Met veel enthousiasme ga ik deze nieuwe uitdaging aan.”

De laatste kersverse Junior Banking Consultant bij SeederDeBoer is Anna Dogan. Hiervoor heeft ze een Master Bestuurskunde (Management van HR en Verandering) afgerond aan Erasmus Universiteit. Na stages bij ING en de Nationale Politie besloot ze te kiezen voor het adviesvak. De keuze voor het traineeship is volgens Dogan een gemakkelijke, gezien haar interesse in change management en vooral de samenkomst van nieuwe technologische ontwikkelingen en het menselijk aspect bij grote organisatieveranderingen. “De voortdurend veranderende wereld brengt veel uitdagingen met zich mee, ook absoluut voor banken. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en deze uitdagingen aan te vliegen!”