Consultants gaan strijd aan tijdens Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi

10 mei 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Komende maand is het weer zover. Op vrijdag 7 juni vindt voor de negende keer het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi plaats. Zoals ieder jaar zullen teams van uiteenlopende consultancyorganisaties de strijd met elkaar aangaan op de voetbalvelden van DEV Doorn. 

Het Nationale Adviesbureau Voetbaltoernooi wordt jaarlijks georganiseerd door Twynstra Gudde en AT Osborne. De opzet van het toernooi is ook dit jaar weer dezelfde, met competitie, sportiviteit en spelplezier als belangrijkste ingrediënten. Naast enkele goede voetbalwedstrijden en de strijd om de titel ‘Beste Adviesbureau Voetbalteam van het Jaar’, staat het NAV ieder jaar voor de deelnemende mannelijke en vrouwelijke adviseurs ook in het teken van informeel met elkaar in contact komen.  

Opzet, programma en deelnemers

De 2019-editie vindt plaats op vrijdag 7 juni. De wedstrijden (er wordt 7-7 gespeeld op een half veld) zullen worden afgetrapt om 16:00. Na de poulefase volgen er zoals gebruikelijk de (halve) finales en kunnen de deelnemende adviseurs na afloop van het sportieve gedeelte met elkaar genieten van een drankje en goed verzorgde barbecue. Net als afgelopen edities wordt het toernooi dit jaar opnieuw ondersteund door sponsoren Consultancy.nl en ROA.

Consultants gaan strijd aan tijdens Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi

Vooralsnog zijn op basis van eerdere deelnames de volgende bedrijven/teams door de organisatoren uitgenodigd om deel te nemen aan de 2019-editie van het jaarlijkse voetbaltoernooi: Berenschot (de winnaar in 2018), &samhoud, APPM, Young Advisory Group, Capgemini, PiCompany, BMC (winnaar in 2016 en 2017), Twynstra Gudde (winnaar van de eerste vijf edities), AT Osborne, Consultancy.nl, Deloitte, Rebel Group, Movares, Arcadis, Witteveen & Bos, KPMG, Turner, Buck Consultants International, Significant, Viisi, Ecorys en Reasult.

Traditiegetrouw zal het Nationale Adviesbureau Voetbaltoernooi dit jaar weer plaatsvinden op de sportvelden van voetbalvereniging DEV (sportpark Tuilland) in Doorn. Lukt het Berenschot om zijn titel van afgelopen jaar te prolongeren? Of gaan Twynstra Gudde en BMC er opnieuw met de titel vandoor? Of staan er dit jaar nieuwe helden op? De tijd zal het leren.

Praktische informatie:

  • Datum: vrijdag 7 juni 2019
  • Aanvang wedstrijden-einde: 16.00-20.00 (verzamelen vanaf 15:30)
  • Locatie: DEV Doorn
  • Opzet op half veld, 7 tegen 7.
  • Inclusief BBQ, enkele consumptiebonnen en kans op eeuwige roem
  • Kosten: €250 per team 

Adviesorganisaties die aan het NAV willen deelnemen, kunnen nog teams opgeven tot uiterlijk 24 mei 2018Dit kan door een mail te sturen naar Jan-Willem Kleuver of Robert Mourik.