Linda Prijs gestart als consultant portfoliomanagement bij Intermedius

09 mei 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Linda Prijs is gestart als consultant strategisch portfoliomanagement bij Intermedius. In haar nieuwe rol is de jonge organisatieadviseur verantwoordelijk voor organisatieontwikkeling en -inrichting met behulp van strategisch portfoliomanagement.

Diane Dros, managing partner bij Intermedius, is verheugd over de versterking met Linda Prijs, die zij omschrijft als een “energieke organisatieadviseur” die graag aan de slag gaat met portfoliovraagstukken. Ze wijst op de bedrijfskundige en bestuurskundige achtergrond van Prijs – in 2015 behaalde ze een master in bestuurskunde (Arbeid, Organisatie & Management) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam – waardoor ze “ziet hoe onderdelen van een organisatie elkaar beïnvloeden. Hierdoor is ze in staat om de essentie van een vraagstuk helder te krijgen en te schakelen naar hetgeen wat op dat moment nodig is.”

Daadkrachtig

Na het behalen van haar mastertitel rondde Prijs het traineeprogramma Overheid, aangeboden door Newpublic, succesvol af, waarna ze haar carrière startte als adviseur bij de gemeente Rotterdam. Bij de gemeente hield ze zich onder meer bezig met het structureren van informatie en analyseren van voortgangsrapportages. Dros: “Linda heeft ruime ervaring in het sturen op de voortgang en legt gemakkelijk verbindingen. Haar positieve energie is aanstekelijk! Ze heeft veel ervaring met het structureren van informatie en is daadkrachtig in het geven van advies aan management en directie.”

Linda Prijs gestart als consultant strategisch portfoliomanagement bij IntermediusOok in eerdere rollen, onder andere als projectsecretaris bij de Drechtsteden, zette Prijs haar bestuurs- en bedrijfskundige kennis in. Daar kreeg ze onder meer de taak een plan van aanpak en financieringsvoorstel te schrijven om de invlechting van een gemeente mogelijk te maken in de Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden.

De kersverse consultant strategisch portfoliomanagement is erg blij dat ze aan de slag kan bij Intermedius, een implementatieadviesbureau uit Gouda dat organisaties adviseert bij het inrichten van portfoliomanagement: ‘‘Ik vind het heel fijn dat een implementatieadviesbureau aandacht heeft voor zowel de structuur en proceszijde als ook voor de cultuur en gedragszijde om als organisatie te verbeteren en groeien. Ik ben namelijk van mening dat een organisatieverandering alleen tot stand kan worden gebracht indien er ook aandacht is voor houding en gedrag van medewerkers. Dit omdat draagvlak en betrokkenheid van groot belang zijn in het slagen van de verandering.’’

Prijs is direct na haar aanstelling gestart op een lopende opdracht van Intermedius bij Schiphol Group. In haar nieuwe rol zal ze zorgen voor het structureren en optimaliseren van processen. Dros: “Daarbij zorgt Linda door haar mensgerichte aanpak dat er op operationeel, tactisch en strategisch niveau verbinding ontstaat.”

Vorige maand werd het team van Intermedius versterkt met Emma Ligtenbelt en Kjeld Janssen. Intermedius telt inmiddels 28 professionals.