Lisa Daniëls, Ramon Albers en Samuël Smit-Ockeloen naar MLC

28 januari 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Customer Excellence-specialist MLC heeft drie nieuwe trainees aangetrokken: Lisa Daniëls, Ramon Albers en Samuël Smit-Ockeloen.

De ambitieuze young professionals gaan de komende zes maanden het traineeship van MLC volgen. Dit intensief trainingsprogramma leidt starters op tot consultants, door ze te voorzien van een combinatie van theorie- en praktijkkennis. Binnen de MLC Academy, de interne opleidingstak van het adviesbureau, ligt de focus ligt op adviesvaardigheden en inhoudelijke thema’s als agile, digtiale transformatie, maar ook op business process management.

De opgedane kennis en vaardigheden wordt meteen in de praktijk toegepast bij één van de opdrachtgevers van MLC. “Met onze MLC academy kunnen wij onze visie, werkwijze en ondersteunende technologieën op Customer Excellence en Business Process Transformation goed overbrengen op consultants in opleiding”, licht Robin Zwijnenberg toe. Zwijnenberg is managing partner van het advieskantoor, en geeft samen met Martijn Tolsma leiding aan de circa 30 consultants en werknemers.

Lisa Daniëls, Ramon Albers en Samuël Smit-Ockeloen naar MLC

MLC werkt voor opdrachtgevers uit het publieke domein, verzekeraars, retailers, banken en woningcorporaties. Het adviesbureau uit Leusden houdt zich met name bezig met customer excellence vraagstukken: “samen met de klant zorgen wij voor een optimale customer experience en een klantgestuurde organisatie door het inrichten van customer journeys (sales & marketing) en het continu verbeteren van de processen (bedrijfsvoering) in de organisatie. Onze aanpak zorgt er voor dat iedereen binnen de organisatie ook echt kan bijdragen aan het verbeteren van klant-tot-klant processen en het overtreffen van de klantverwachting”, aldus Zwijnenberg. 

Daniëls, Albers en Smit-Ockeloen behoren tot de vijfde lichting van het MLC-traineeship. Het bureau lanceerde zijn eigen opleidingsprogramma zo’n vijf jaar geleden met het oog op het aantrekken van jonge talenten. Zwijnenberg: “Met ons traineeprogramma willen wij jonge talenten een goede start van hun carrière bieden. We zijn erg blij dat we Lisa, Ramon en Samuël aan ons hebben kunnen binden om het verschil te maken bij onze opdrachtgevers.”

Daniëls is hiervoor een jaar werkzaam geweest als Recruiter en heeft een Master Strategic Management op zak. Albers behaalde dit jaar een mastergraad in Organizational Design & Development aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hiervoor had hij reeds een studie Human Resource Management afgerond aan de Hogeschool te Ede. Smit-Ockeloen verkreeg in 2016 zijn bachelordiploma in Business Administration aan de Fontys Hogeschool en was recent werkzaam als Consultant bij Chanson in China.

De drie nieuwe trainees worden getraind en begeleid door senior consultant Arvid van Dam en door consultant Rik Ellenbroek. 

Gerelateerd: Reanne Richter over het traineeship programma van MLC.