Supply Value breidt uit met Geerten Peek en Glenn Koppenhol

17 januari 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Supply Value heeft zijn team uitgebreid met twee medewerkers. Geerten Peek is inmiddels aan de slag als Senior Consultant Supply Chain Management en Glenn Koppenhol versterkt het team van de Marketing & Design-afdeling. 

Sinds het begin van dit jaar is Geerten Peek actief voor Supply Value, een Nederlands strategie advies- en implementatiebureau. Peek laat weten zich erg te herkennen in de ambities van het bedrijf: “Supply Value sluit naadloos aan bij mijn passie om mensen en organisaties te helpen het beste uit zichzelf te halen.” Eerder werkte Peek ruim achttien jaar voor CGI Nederland, uiteindelijk als Director Consulting Services: “Ik was toen verantwoordelijk voor de Nederlandse klanten in de Food, Retail & Consumer Services-markt.

Vanuit CGI was de nieuwe Senior Consultant Supply Chain Management van Supply Value werkzaam voor ICT-dienstverlener Logica, die in 2012 werd overgenomen door het Canadese bedrijf CGI. Bij Logica, waar hij in 2000 startte bij het toenmalige CMG, vervulde Peek diverse functies waaronder die van Sales Specialist: “Ik was toen het aanspreekpunt voor de verkoop van de CRM- en social media-oplossingen van Logica Nederland.”

Verder was Peek vanuit Logica onder meer werkzaam voor Bayer (nu BASF), Vegetable Seeds en Van Lanschot Bankiers als Senior Business Consultant en bij Allianz Global Risks als Program Manager. Peek begon zijn professionele carrière in 1987 bij Tata Steel. Eerder studeerde hij af aan de Radboud Universiteit Nijmegen in de Wiskunde.

Supply Value trekt Geerten Peek en Glenn Koppenhol aan

Naast Peek, is ook Glenn Koppenhol dit kalenderjaar toegetreden tot het team van Supply Value, waar hij de Marketing & Design-afdeling ondersteunt. Ondanks dat Koppenhol betrekkelijk recent (2018) afstudeerde aan de Avans Hogeschool Den Bosch in Communicatie & Multimedia Design, kan hij leunen op de nodige ervaring. Zo richtte hij samen met Joris van Son afgelopen jaar Buro Bliq op, een bedrijf dat klanten helpt op het gebied van branding en design: “Of het nu gaat om een logo, een flyer, een website of een campagne, wij van Bliq staan te popelen om je hiermee te helpen”, aldus Koppenhol.

Eerder was de nieuwe medewerker van Supply Value actief voor The Cre8ion.Lab uit Den Bosch als designer. Bij die organisatie liep Koppenhol eerder ook een half jaar stage. Daarvoor was hij in de weer als Grafisch Vormgever bij Reclamebureau De Code, waar hij eerder ook stage liep. In datzelfde jaar – 2014 – rondde Koppenhol aan het Koning Willem I College de mbo-opleiding Mediavorming af. Tijdens deze opleiding liep hij onder meer stage bij Creativos Reclame in Geffen en bij EMI Music in Amsterdam.

Lees ookZes nieuwe trainees in dienst bij Supply Value.