Zes nieuwe trainees in dienst bij Supply Value

21 november 2018 Consultancy.nl 7 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Supply Value heeft zijn team versterkt met zes nieuwe trainees. Jan Peters en Joyce Leussink zijn begonnen aan het inkoop-traineeship; Jesper Slaats en Jurriaan Vogel doorlopen het traineeship informatiemanagement; en Bram Stevens en Eline Spee richten zich in hun traineeship op supply chain management.

In september – na het afronden van haar master Strategic Management aan de Radboud Universiteit Nijmegen – is Eline Spee begonnen bij Supply Value: “Tijdens haar supply chain management traineeship wil zij zich graag verder ontwikkelen in procesoptimalisatie”, aldus haar nieuwe werkgever. “In verschillende stages heeft ze gewerkt met Lean Six Sigma en meerdere besparingen gerealiseerd. Ook heeft ze haar Green Belt op zak en ligt haar volgende doel bij het behalen van haar Black Belt.”

Spee kwam via een recruitmentdiner van haar studievereniging in aanraking met Supply Value: “Na haar eerste kennismakingsgesprek was ze meteen heel enthousiast. Wat haar vooral aansprak was de jonge organisatie, waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat”, aldus Supply Value. “Tijdens de verschillende opdrachten, cursussen en opleidingen kan je doorgroeien. Ook krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk. Daarnaast vond ze het een leuk en ambitieus team, waar met plezier wordt gewerkt.”

Een maand na Spee is Jan Peters gestart met het inkoop-traineeship. Na het voltooien van zijn master Business Administration aan de Radboud Universiteit doorliep hij al een consultancy-traineeship bij Pulse Business Solutions. “Hierna is hij erachter gekomen dat hij zich verder wil verdiepen in de wereld van strategie, inkoop en procesverbetering, waarvoor Supply Value een erg geschikte plek is”, laat het bureau weten. “Jan kijkt graag met een open vizier naar een organisatie. Hij haalt energie uit het verduidelijken van complexe problemen en is in staat ook oplossingen te vinden buiten de bestaande denkkaders.”

Peters had vanaf het eerste contact een goed gevoel bij Supply Value en zijn medewerkers. “Uitdagende opdrachten bij een interessante klantenkring in combinatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling sprak hem erg aan”, aldus Supply Value. “Ook vindt hij het prettig om te werken in het jonge, ambitieuze en dynamische team.” Het bureau is op zijn beurt ook erg te spreken over Peters: “Jan kijkt graag met een open vizier naar een organisatie. Hij haalt energie uit het verduidelijken van complexe problemen en is in staat ook oplossingen te vinden buiten de bestaande denkkaders.”

Zes nieuwe trainees in dienst bij Supply Value

Joyce Leussink rondde eerder dit jaar haar master Business Administration af aan de Universiteit Twente en is tegelijk met Peters begonnen aan het inkoop-traineeship. “Tijdens dit traineeship krijgt ze de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen in zowel de private als publieke sector. Joyce wil zich uiteindelijk verder specialiseren in aanbestedingen in een van deze twee sectoren”, aldus Supply Value. “Naast haar studies en stages heeft ze gewerkt als trainee zakelijk bankieren en heeft ze organisaties geadviseerd over het professionaliseren van inkooporganisaties en -processen.”

“Tijdens mijn master heb ik een bestuursjaar gedaan bij een stage-bemiddelingsbedrijf. Via deze weg ben ik voor het eerst in contact gekomen met Supply Value”, vertelt Leussink. “De mensen die ik sprak, de snelheid van hun werk en hun gemotiveerde instelling heeft me altijd een goed gevoel gegeven bij de organisatie. Het is een jong en professioneel team, met wie ik direct een klik had. Ook de mogelijkheden die er zijn om jezelf te ontwikkelen maakt dat de organisatie niet stil blijft staan en de medewerkers ambitieus zijn en blijven: een heel prettige sfeer om in te werken.” 

Een maand eerder trapte Jurriaan Vogel zijn traineeship informatiemanagement af, na de afronding van twee masters aan de Tilburg University: Supply Chain Management en Information Management. Hij houdt zich graag bezig met het inzetten van data-analyse voor het oplossen van problemen en optimaliseren van processe”, stelt Supply Value. “Tegelijkertijd combineert Jurriaan zijn analytische vaardigheden met een oog voor de menselijke kant van de techniek waarbij hij IT en de betrokkenen met elkaar in balans brengt.” 

“Het traineeship bij Supply Value sprak mij erg aan zowel door de inhoud als door de organisatie”, vertelt Vogel. “Mij wordt veel vrijheid en verantwoordelijkheid geboden in mijn werkzaamheden. Ik heb veel invloed op de koers die ik vaar en kan vanaf mijn eerste dag al direct helpen met de groei van het bedrijf. Bovendien speelt kwaliteit een cruciale rol binnen Supply Value, waardoor ik mijzelf sterk kan ontwikkelen. Mijn collega’s uit het jonge en ambitieuze team dragen hier voor een groot deel aan bij, door mij continu uit te dagen en te coachen.”

Zes nieuwe trainees in dienst bij Supply ValueEen maand later is ook Jesper Slaats gestart als trainee informatiemanagement. Net als Spee en Peters studeerde hij aan de Radboud Universiteit, waar hij eerder dit jaar zijn master Business Analysis & Modelling voltooide. “Tijdens zijn studie heeft hij al ervaring opgedaan als consultant voor ondernemers in het mkb, nu wil hij zich bij Supply Value verder ontwikkelen tot deskundige op het gebied van informatiemanagement”, vertelt zijn nieuwe werkgever, die toevoegt dat hij effectief kan communiceren met mensen op verschillende niveaus van verschillende typen organisaties. 

Toen Slaats Supply Value leerde kennen, was hij volgens het bureau meteen enthousiast over de open en ontspannen sfeer die er heerst en de jonge, enthousiaste groep consultants aangevuld met enkele ervaren krachten: “Iedereen heeft zijn eigen expertise maar door de gedrevenheid om kennis te delen en elkaar te helpen kan eenieder zich goed ontwikkelen. Het duurde dan ook niet lang voordat Jesper in de sollicitatieprocedure van Supply Value belande met een dienstverband als gevolg.”

Bram Stevens, tot slot, doorloopt sinds november het traineeship supply chain management, nadat hij – ter afronding van zijn master Business Analysis and Modelling – al zijn thesis schreef bij Supply Value. “Vanuit zijn specialisatie creëert Bram inzicht en structuur in complexe problemen die meerdere oorzaken hebben en niet een beste oplossing lijken te hebben”, vertelt Supply Value. “Door een model te bouwen samen met diverse stakeholders met veelal verschillende visies over de probleemsituatie ontstaan er mooie discussies die Bram als facilitator in goede banen leidt om overeenstemming hierin te bereiken.”

Stevens kwam voor het eerst in contact met Supply Value tijdens een carrière-event van de Radboud Universiteit, waarna hij het bureau bleef volgen: “Supply Value bleek erg concrete ideeën te hebben over hoe een afstudeerstage eruit zou kunnen zien en de onderwerpen waar Bram een thesis over zou kunnen schrijven vanuit Supply Value spraken hem erg aan”, aldus het bureau. “Dat heeft Bram direct doen besluiten te solliciteren. Het schrijven van zijn master theses beviel van beide kanten zo goed dat Bram hierna is begonnen als consultant.”