Ivo Brand en Mark Post aan de slag bij First Consulting

19 september 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

First Consulting heeft de gelederen versterkt met twee ervaren professionals: Ivo Brand en Mark Post. Brand is aangesteld als Associate Partner, terwijl Post de rol van Senior Business Consultant vervult.

Ivo Brand is een professional met jarenlange expertise, in het bijzonder opgedaan binnen het financial services domein. Vanuit verschillende rollen als consultant en (senior) manager heeft Brand uiteenlopende financial services organisaties geadviseerd en ondersteund bij onder meer het verbeteren van hun operaties en op het gebied van regulatory compliance. 

In zijn nieuwe rol als Associate Partner houdt Brand zich opnieuw bezig met het verlenen van advies aan klanten binnen het financial services segment. Brand kan terugkijken op een carrière van meer dan vijftien jaar. Hij begon zijn loopbaan bij Accenture, waar hij ruim elf jaar zou verblijven en in zijn laatste rol als Senior Manager actief was. Na vervolgens een korte periode als Head of Mid Office Operations bij pensioenfonds voor de spoorwegen SPF Beheer te hebben gewerkt, maakte hij in 2014 de overstap naar Big Four accountants- en advieskantoor PwC. Daar is hij de afgelopen vier jaar als adviseur actief geweest, met opnieuw een focus op het financial services domein.

Ivo Brand en Mark Post aan de slag bij First Consulting

Ook Mark Post werkte jarenlang voor Accenture, in de rol van manager. Tussen 2004 - 2011 werkte hij bij het consultancykantoor aan diverse projecten binnen de energie- & telecomsector en hield hij zich vooral bezig met (strategic) planning, impactanalyses, organisatiedesign en procesoptimalisatie. 

Na Accenture verliet Post de adviesbranche voor een nieuwe uitdaging binnen de industrie en startte als Programma Manager bij energiemaatschappij Nuon. In diverse managementrollen binnen sales en klantenservice deed hij ervaring op met het werken in een corporate en het leiding geven aan teams. In zijn laatste rol, als Director SME, was Post onder meer verantwoordelijk voor de kleinzakelijke markt, het ontwikkelen van nieuwe proposities, marketing communicatie en het verbeteren van de customer journey van klanten.

Na zeven jaar bij Nuon kreeg Post meer behoefte aan diversiteit en besloot daarom terug te keren naar de adviesbranche. Recentelijk sloot Post zich als Senior Business Consultant aan bij First Consulting, een consultancybureau met zo’n 200 professionals gespecialiseerd in het verbeteren van de operationele performance van opdrachtgevers. “Mijn keuze viel op First Consulting vanwege de ondernemende aard van het bedrijf, diverse oud-collega’s die er werken waar ik graag mee samenwerk en de kans om mee te bouwen aan de verdere groei de komende jaren”, aldus Post in een reactie op zijn nieuwe uitdaging.