Coert Vermeij versterkt SVDL als adviseur

07 november 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau SVDL heeft het team versterkt met Coert Vermeij. De kersverse adviseur kan bogen op ruim 25 jaar aan ervaring op het gebied van informatievoorziening en digitalisering. Zijn expertise op deze gebieden zal hij in zijn nieuwe rol gaan inzetten ter ondersteuning van de digitale transformatievraagstukken van klanten.

Coert Vermeij is een ervaren managementadviseur met een achtergrond als mensgerichte informatiemanager en veranderkundige. Hij heeft afwisselend gewerkt in zowel de (internationale) private sector als de publieke sector. Hij startte zijn zijn carrière vanuit IT business consultancy bij het ministerie VROM, bouwbedrijf BAM (v/h HBG) en telecombedrijf Ericsson. De afgelopen jaren was Vermeij naast zijn zelfstandig ondernemerschap verantwoordelijk voor Informatiemanagement en ICT bij de Provincie Noord-Brabant. In de loop der jaren heeft Vermeij zich steeds meer gericht op de inpassing van nieuwe technologie in de strategie en cultuur van organisaties.Coert Vermeij versterkt SVDL als AdviseurPer 1 november heeft Coert Vermeij zich verbonden aan SVDL, met circa vijftien adviseurs in vaste dienst en een netwerk van meer dan 75 specialisten een gevestigde speler in de markt van organisatieadvies voor de publieke sector. Recent voerde SVDL een rebranding door (voorheen heette het kantoor SeinstraVandeLaar), om in de markt beter te laten zien waar het bedrijf voor staat en om vooral te markeren dat het bureau een duurzame speler in de markt is geworden. Binnen SVDL zal Vermeij zich vooral richten op vraagstukken op het gebied van digitalisering en samenwerking als onderdeel van strategie en organisatieontwikkeling van onder andere provincies, gemeenten, omgevingsdiensten en waterschappen.

Over zijn stap naar SVDL, dat binnenkort verhuist naar het moderne Tribes-kantoor in Utrecht-Papendorp, zegt Vermeij: “Ik ken SVDL als een gerenommeerd bureau met een pragmatische insteek voor strategische veranderopdrachten. Door de gesprekken met het directieteam, Stan van de Laar en Johan Posseth, ben ik enthousiast geraakt over de nieuwe koers van het bureau en mijn rol daarin. Samen gaan we bestuurders, directieteams en managers helpen om een digitaliseringsstrategie te bepalen en hun organisaties voor te bereiden op de digitale transformatie. Een mooi voorbeeld hiervan op sectorbreed niveau is de digitaliseringscan die SVDL voor de waterschappen uitgevoerd heeft.”