SVDL neemt intrek in Tribes kantoor Utrecht-Papendorp

14 december 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Per 1 januari 2019 zal SVDL zijn intrek nemen in het moderne Tribes kantoor in Utrecht-Papendorp. Vanuit deze nieuwe, vaste uitvalsbasis zijn medewerkers van SVDL flexibel in het gebruik van de meer dan vijftien Tribes-locaties in Nederland.

Met de verhuizing naar het nieuwe kantoor, neemt SVDL na negen jaar afscheid van hun kantoor in Culemborg. Met circa vijftien adviseurs in vaste dienst is SVDL een gevestigde naam in de markt van organisatieadvies voor de publieke sector. Recent voerde SVDL (voorheen SeinstraVandeLaar) een rebranding door, om in de markt beter te laten zien waar het bedrijf voor staat en om vooral te markeren dat het bureau een duurzame speler in de markt is geworden. 

In lijn met zijn gerebrande nieuwe huisstijl en website en een helder geformuleerde missie – bijdragen aan een zelfbewuste en wendbare publieke sector – heeft het adviesbureau nu gekozen voor de “flexibele en moderne thuisbasis” in het Tribes-kantoor in Utrecht-Papendorp. Tribes is een moderne aanbieder van flexkantoorconcepten in meerdere steden in Nederland, die inspeelt op het groeiend aantal zzp’ers in ons land.

SVDL kiest voor flexibele en moderne huisvesting in Tribes Utrecht-Papendorp

Het nieuwe kantoor beschikt over verschillende professionele werkruimtes, inspirerende vergaderruimtes, conferentiefaciliteiten, ruimtes voor rust en ontspanning, een bar, fitnessruimte en een stomerij. De ‘high-class’-werkplekken van dit specifieke Tribeskantoor zijn geïnspireerd door de Zuid-Amerikaanse Secoya-stam. “De fascinerende tradities en artefacten van de Secoya-stam zorgen voor een constante bron van inspiratie voor bezoekers.” Iedere Tribes-vestiging in Nederland laat zich inspireren door een van de overgebleven 34 oude stammen wereldwijd.

Over zijn keuze zich in het Tribes kantoor te gaan vestigen, zegt SVDL: “De combinatie van een vaste kantoorplek ik Utrecht, voor ontmoeting en verbinding, met de flexibiliteit en faciliteiten van ruim vijftien werklocaties verspreid over Nederland, past perfect bij wat SVDL is. Een zelfbewust en wendbaar adviesbureau, zowel voor zijn klanten als medewerkers. Beide verspreid over heel Nederland.”

De huisvestingskeuze ondersteunt ook het streven van het adviesbureau naar meer wendbaarheid en meer werkgeluk voor de SVDL-professionals. Dat zorgt volgens het bureau onder de streep voor tevreden klanten en gezonde bedrijfsresultaten, “in die volgorde”. Utrecht kent nog een tweede Tribes-kantoor, gevestigd op Utrecht Centraal. Die vestiging is geïnspireerd op de Hamar-stam.