Supply Value start Academy voor inkoop, supply chain en digital trainingen

25 september 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Vanaf 1 september kunnen professionals bij Supply Value naast advies ook terecht voor opleidingen en trainingen op het gebied van inkoop, supply chain, procesoptimalisatie en informatiemanagement.

Opgericht in 2007 levert organisatieadviesbureau Supply Value verschillende diensten, van consultancy en strategie-implementatie tot interim-management. Dit doet het bureau met hoogopgeleide professionals die fulltime aan de slag gaan bij klanten. De afgelopen jaren heeft het bureau een enorme groei doorgemaakt – anno 2018 telt het bedrijf meer dan 25 professionals, onder meer gespecialiseerd op gebieden zoals inkoop, supply chain- en informatie­management.

Supply Value Academy

Naast uitbreiding van het team en een groeiend opdrachtenportfolio, heeft het adviesbureau uit Arnhem zich de afgelopen periode ook inhoudelijk en in de breedte ontwikkeld. Zoals steeds meer consultancypartijen in de markt beschikt Supply Value namelijk sinds kort ook over een eigen opleidingspraktijk: 'Supply Value Academy'. De praktijk helpt professionals met hun persoonlijke groei en ontwikkeling door het leveren van training, workshops, masterclasses en coaching gericht op kennis, houding en gedrag.
Supply Value start Academy voor inkoop, supply chain en digital trainingen De aangeboden trainingen en opleidingen beslaan een breed spectrum aan onderwerpen en vakgebieden, waaronder: IT Value Sourcing, best value procurement, contract management, datagedreven verbeteren, design thinking, informatiemanagement, leveranciersmanagement, sourcing, supply chain planning, team effectiviteit en verandermanagement. De trainingen zijn als incompany variant beschikbaar en deels via open inschrijving. “Onze opleidingen zijn doelgericht, interactief, pragmatisch en worden gegeven door professionele trainers met een gedegen theoretische basis en jaren ervaring vanuit de praktijk”, laat Supply Value weten.

De opleidingen en trainingen van Supply Value zullen onder andere verzorgd worden door:
Menno van Drunen (directeur Supply Value), Gert van Beek (Managing Consultant inkoop bij Supply Value) en Fred van Dijk (oprichter van Eese Procurement Solutions).

In navolging van de gelanceerde opleidingspraktijk zal Supply Value ook in de toekomst het vizier op verdere ontwikkeling van het team en dienstverlening blijven richten. Gekeken naar de opdrachten voor klanten, voorspelde Van Drunen al in 2017 dat Supply Value zijn focus zal gaan verbreden naar nieuwe terreinen, die steeds meer hun stempel drukken op het zakelijke landschap. Hij wees daarbij op de opkomende technologische ontwikkelingen in de markt – bijvoorbeeld big data, process mining, artificial intelligence, blockchain en meer.

Voor meer informatie over het opleidings- en trainingsaanbod van Supply Value Academy, zie hier.