Noortje Wijsman-Kaart versterkt IT-adviesbureau Mitopics

12 september 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Mitopics heeft een ervaren allround office professional aangetrokken: Noortje Wijsman-Kaart. In haar nieuwe rol versterkt ze sinds kort het IT-adviesbureau uit Gouda als Bureaucoördinator.

Noortje Wijsman-Kaart heeft zowel de Hogere Hotelschool Den Haag als een Master Bedrijfskunde met specialisatie in HRM succesvol afgerond. Na haar studies is zij door Sociëteit De Witte gevraagd om haar horecabijbaan in te wisselen voor een fulltime kantoorbaan met de mogelijkheid om door te groeien.

Daar heeft zij zo’n tien jaar met plezier gewerkt en verschillende rollen vervuld van Oproepkracht Bediening tot Management & HR Assistant tot Manager HR & Communicatie. Wijsman-Kaart deed ruime ervaring op in office-/project-/eventmanagement, communicatie en HR.

Noortje Wijman-Kaart, Bureaucoordinator bij Mitopics

Recentelijk besloot ze bij Mitopics een nieuwe uitdaging aan te gaan. Mitopics trok haar aandacht, omdat het een klein adviesbureau is en waarbij bovengenoemde rollen konden worden gecombineerd in één functie. Het IT-consultancybureau uit Gouda beschikt over technische, bedrijfskundige en juridische expertise en legt zich onder meer toe op strategiebeleid, inkoop en aanbesteding, contractmanagement en beoordelingstrajecten.

In deze functie is Wijsman-Kaart verantwoordelijk voor uiteenlopende bureauzaken. "Ondersteuning bieden op én snel schakelen tussen verschillende gebieden en zowel op organisatorisch als op communicatief vlak bezig zijn…daar krijg ik energie van!", geeft ze aan.

Zelf omschrijft ze zich zelf als een “enthousiaste, gedreven en ervaren allround office/communicatie/HR professional die van aanpakken houdt, snel kan schakelen, goed is in ad hoc werken maar tegelijkertijd zeer punctueel, consistent en kritisch is én blijft.” Over haar kwaliteiten zegt ze verder: “Ik ben proactief, verantwoordelijk, oplossingsgericht en denk graag mee over uiteenlopende zaken. Verder ben ik sociaal, no-nonsense, integer, toegankelijk en communicatief sterk.”

Mitopics wil de komende periode graag verder groeien en is voortdurend op zoek naar nieuwe professionals, waaronder IT-consultants en IT-juristen.