Twee nieuwe managers en vijf consultants voor Accuracy Nederland

15 mei 2018 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De Nederlandse praktijk van Accuracy heeft zeven nieuwe professionals toegevoegd aan het team. Anne van der Giessen en Jerry Vermeire zijn als managers aangetrokken, terwijl Aldo Genovesi, Sam Naarden, Maarten van den Berg, Stefan Wismeijer en Pranav Tewarie als consultants aan boord zijn gehaald.

Anne van der Giessen is van oorsprong Australisch maar deels van Nederlandse afkomst. Ze heeft vijf jaar ervaring opgedaan als financiële consultant in de transactiepraktijk van EY, zowel in Australië als in Nederland. Van der Giessen is geregistreerd accountant bij ‘The Institute of Chartered Accountants Australia and New Zealand’. Gedurende haar loopbaan heeft ze zowel diverse private equity-partijen als corporates geadviseerd, waarbij ze in complexe, internationale trajecten ruime kennis heeft opgedaan binnen onder andere de productie-, bouw- en infrastructuursectoren. Van der Giessen behaalde een Bachelor of Commerce (Accounting & Finance) aan de Flinders University (Adelaide, Australië). 

Jerry Vermeire sloot zich in 2014 aan bij Accuracy en keert nu terug na anderhalf jaar actief te zijn geweest in zowel het transformatie als het commerciële team van Blokker. “Jerry is altijd een gewaardeerde collega geweest. Daarnaast is de kennis en ervaring die hij tijdens zijn uitstap in een operationele rol heeft opgegaan, voor ons ook van enorme toegevoegde waarde. We zijn dan ook erg verheugd dat hij terug is op het nest”, aldus Leontine Koens-Betz, Managing Partner van Accuracy in Nederland.

Na het afronden van zijn Master in Business Administration aan de VU, is Vermeire in 2011 zijn carrière begonnen in de transactiepraktijk van Mazars waar hij ruim twee jaar ervaring heeft opgedaan. Als transactiespecialist heeft hij klanten ondersteund in uiteenlopende sectoren, waarbij het zwaartepunt op de zakelijke dienstverlening lag.

Anne van der Giessen en Jerry Vermeire - AccuracyNaast de twee Managers heeft Accuracy recent ook vijf nieuwe consultants aangetrokken. Om te beginnen Aldo Genovesi, die begin dit jaar al stage liep bij Accuracy en vanaf mei aan de slag is gegaan als Analyst. Genovesi behaalde een master in Finance & Investments aan de Rotterdam School of Management (RSM) Erasmus University. Sam Naarden werkte anderhalf jaar bij Willis Towers Watson binnen de investment/portfolio adviespraktijk en eerder als Junior Broker bij BinckBank. In 2017 rondde hij een master in Finance af aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Maarten van den Berg behaalde afgelopen jaar een master in Finance & Investments aan RSM, Erasmus University. Hij liep stage binnen de corporate finance-afdeling van ING. Stefan Wismeijer rondde in 2017 een master in Financial Economics af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na onder meer een corporate finance-stage te hebben gelopen bij AenF Partners, heeft hij zich in april aangesloten bij Accuracy als stagiair. Ten slotte loopt Pranav Tewarie sinds kort stage bij Accuracy.

Met de uitbreiding van het team geeft het adviesbureau verder gestalte aan zijn groeistrategie in Nederland. In 2016 zei Koens-Betz, in oktober van afgelopen jaar nog erkend als de meest actieve vrouwelijke transaction support dealmaker op de Nederlandse M&A-markt, in een interview dat Accuracy de ambitie had om “binnen drie jaar te verdubbelen in Nederland”. De start van de Nederlandse activiteiten van Accuracy dateert uit 2007, toen Koens-Betz KPMG verruilde om de Nederlandse praktijk van Accuracy op te tuigen. In 2016 was Accuracy gegroeid naar een team van vijftien adviseurs en vandaag de dag staat het aantal professionals op bijna dertig en lijkt het consultancybureau goed op weg om de groeiambities te realiseren.

Andere benoemingen die Accuracy het afgelopen jaar heeft doorgevoerd, waren onder meer de toevoegingen van Bas Dantuma en Reinier Huisman (de derde Partner naast Leontine Koens-Betz en Bas van Helden) en de promoties van Martijn Hulisélan en Joris Timmers tot Director.

Wereldwijd heeft Accuracy ongeveer 370 consultants in dienst, verspreid over kantoren in dertien landen. Het adviesbureau is gespecialiseerd in strategisch advies, financieel advies bij acquisitie- en verkooptrajecten, financiële ondersteuning en de uitwerking van disputen.