Accuracy promoveert Martijn Hulisélan en Joris Timmers tot Director

22 januari 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Het Nederlandse kantoor van Accuracy heeft Martijn Hulisélan en Joris Timmers gepromoveerd tot Director.

Martijn Hulisélan (36) heeft vijftien jaar ervaring als financieel consultant en is vrijwel vanaf de oprichting in 2007 betrokken geweest bij Accuracy Nederland.

Sinds hij in 2008 de overstap maakte van PwC heeft hij zijn expertise toegespitst op transacties, waarderingen en geschillen, met een nadruk op fusies en overnames. Hij is onder meer nauw betrokken bij de corporate en private equity klantenportefeuille, waarbij hij werkt voor zowel Nederlandse als internationale klanten.

Martijn Hulisélan en Joris Timmers. Accuracy

“Martijn heeft bijgedragen aan onze groei en ontwikkeling in de Nederlandse markt. Hij heeft zijn sporen in financieel advies ruimschoots verdiend, en kent het bedrijf door en door. Hij onderscheidt zich binnen het Accuracy team vanwege zijn doorzettingsvermogen en managementkwaliteiten,” aldus Leontine Koens-Betz, Managing Partner van Accuracy in Nederland.

Joris Timmers (30) is sinds 2011 in dienst bij het van oorsprong Franse advieskantoor. Daarvoor had hij 2,5 jaar ervaring opgedaan bij Talanton Corporate Finance, een boutique M&A advieskantoor. Hij heeft de afgelopen zeven jaar klanten ondersteund in uiteenlopende sectoren, vooral op het vlak van transacties, waarderingen en geschillen. Hij wordt verder door Accuracy omschreven als een drijvende kracht achter de verdere ontwikkeling van de praktijk voor disputen en arbitrages.

Koens-Betz: “Joris heeft zich in relatief korte tijd ontwikkeld tot onze rising star. Met name op het internationale vlak heeft hij een cruciale bijdrage geleverd aan de verdere groei van Accuracy. Hij onderscheidt zich door zijn passie voor het vak en enorme resultaatgerichtheid.”

De afgelopen twaalf maanden heeft Timmers daarnaast een drijvende rol gespeeld in de ontwikkeling van de praktijk voor ondersteuning bij disputen en arbitrages. De praktijk behoort tot een van de strategische groeipijlers van het Amsterdamse bureau – in april 2017 werd voormalig KPMG partner Jan Gijsbert Bakker aangetrokken, hij werkte daarvoor meer dan 30 jaar voor het Big Four kantoor.

Managing Partner Koens-Betz, die zelf ook een verleden heeft bij KPMG, laat weten dat de twee promoties onderdeel zijn van de groeistrategie van het kantoor in Nederland. Medio 2016 ontvouwde zij in een interview dat het partnerteam de ambitie heeft uitgestippeld om te verdubbelen in ons land. 

Accuracy Nederland wordt geleid door drie partners: naast Leontine Koens-Betz zijn dat voormalig KPMG’ers Bas van Helden en Reinier Huisman. Wereldwijd staat de Fransman en CEO Frédéric Duponchel aan het roer.