Reinier Huisman treedt toe als partner bij Accuracy Nederland

06 september 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Reinier Huisman is per 1 september als partner toegetreden tot internationaal adviesbureau Accuracy. Naast Leontine Koens-Betz en Bas van Helden is Huisman de derde partner van het Nederlandse kantoor.

Huisman (39) was tot voor kort  werkzaam in het Global Strategy/M&A-team van eBay. Daarvoor was hij eigenaar van De Strategie Compagnie, een niche corporate finance en M&A bureau (Huisman verkocht zijn aandeel in de onderneming in 2015 aan zijn partner), en werkte hij zo’n vijf jaar voor KPMG. De eerste periode bij het Big Four kantoor was hij vooral betrokken bij dealmaking (‘KPMG Transaction Services’) en in zijn laatste rol bij KPMG was hij lid van de Corporate Strategy Office.

De toevoeging van Reinier Huisman aan het partnerteam stelt Accuracy volgens Leontine Koens-Betz, oprichter (in 2007) en managing partner van het Nederlandse kantoor, in staat om de dienstverlening verder te verbreden. “Reinier is een perfecte aanvulling op onze huidige dienstverlening in Nederland, met name op het gebied van strategie adviespraktijk, een veld waar Reinier zijn sporen ruimschoots verdiend heeft. We zien veel interesse vanuit de markt voor diepgaande, strategische expertise, waarin Accuracy nu uitstekend geoutilleerd is om haar klanten diensten te verlenen van de hoogste kwaliteit.”

Reinier Huisman, Leontine Koens-Betz en Bas van Helden

Thema’s waar Huisman zich mee bezig gaat houden zijn commerciële due diligence, valuation & litigation support en corporate strategische vraagstukken zoals market entry studies en haalbaarheidsonderzoeken. “Geen bestuurder of investeerder wil blinde keuzes maken en daarom is strategische analyse van markttrends, klantgedrag en het concurrentiespeelveld zo enorm waardevol. Wat mij motiveert, is een klant die nooit verwacht had dat ons werk zoveel concrete en gekwantificeerde inzichten geeft over de toekomst en daarna met meer rust en vertrouwen een besluit neemt tot overname of investering”, aldus Huisman.

Accuracy, dat wereldwijd meer dan 300 consultants telt, heeft ambitieuze plannen in Nederland. In gesprek met Consultancy.nl zei Koens-Betz in augustus vorig jaar nog dat er plannen op tafel liggen om de Nederlandse tak binnen drie jaar te verdubbelen. Met de intrede in de litigation consultancymarkt werd een eerste stap gezet, en begin zomer werd Bas Dantuma aangetrokken als senior manager. Aan Huisman de taak om de groeispurt een vervolg te geven.