Management- en adviesbureau Bisnez organiseert diner voor starters

27 februari 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Bisnez organiseert aankomende mei een informeel evenement speciaal voor starters. Tijdens het ‘Bisnez Starterdiner’ kunnen net of bijna afgestudeerden kennismaken met het consultancybureau en alles te weten komen over een mogelijke startersrol als consultant of projectmanager.

Opgericht in 2003 is Bisnez een management- en adviesbureau dat opdrachtgevers helpt verandertrajecten door te voeren. Daarbij ondersteunt Bisnez opdrachtgevers uit de private en de publieke/non-profit sector op verschillende expertisegebieden: Projecten & Programma’s, Processen, Informatie & Data en Management & Control.

De afgelopen jaren heeft het adviesbureau uit Bergambacht een sterke groei doorgemaakt. Anno 2018 telt het team van Bisnez inmiddels meer dan vijftig medewerkers in vaste dienst. Gevraagd naar hoe het bureau zich op de arbeidsmarkt presenteert en onderscheidt, wijst Peter-Willem van Lindenberg, die sinds begin dit jaar aan het roer staat van het adviesbureau, op een aantal aspecten: “Binnen Bisnez Management is er veel aandacht voor de mens, zowel voor de eigen medewerkers als de mens achter de opdrachtgever. De platte structuur zorgt voor korte lijntjes en makkelijke communicatie met collega’s.” Van Lindenberg voegt toe: “Bisnez is een hechte en oprechte organisatie met een ambitieuze club mensen. Afgelopen jaren waardeerden de medewerkers Bisnez gemiddeld met een 8.”

Patricia van der Hulst, Dirk van de Kerkhof en Shanti Duijvestijn

Bisnez Starterdiner

Bisnez wil dit jaar ook nieuwe medewerkers werven onder net afgestudeerden. Patricia van der Hulst, Dirk van de Kerkhof en Shanti Duijvestijn organiseren daartoe het Bisnez Starterdiner op woensdag 9 mei van dit jaar. Het is een informeel diner, waarbij net of bijna afgestudeerde studenten kunnen kennismaken met Bisnez. Tijdens het diner krijgen de aanwezige studenten en starters alles te horen over hoe het is om te werken als consultant of projectmanager bij Bisnez.

Young professionals die uiteindelijk bij Bisnez in een startersfunctie komen te werken wacht een uitdagende rol, waarbij ze direct als projectmanager of consultant aan de slag mogen bij een van de opdrachtgevers van Bisnez. Deze klanten zijn voornamelijk actief binnen de financiële en zakelijke dienstverlening, handel en industrie en de publieke sector. Vanaf dag één krijgt een starter bij Bisnez de verantwoordelijkheid om een opdracht naar tevredenheid af te ronden onder begeleiding van meer ervaren collega's. Naast directe verantwoordelijkheid wordt ook veel aandacht besteed aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de starters, onder andere door trainingen, workshops en coaching. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt, afhankelijk van de opdracht.

Selectieprocedure

Geïnteresseerde studenten en starters die in aanmerking willen komen voor deelname aan het startersdiner kunnen tot uiterlijk vrijdag 6 april hun CV mailen naar Bisnez. Daarbij dienen ze in een korte motivatie (maximaal drie zinnen) aan te geven waarom het adviesbureau juist hen zou moeten uitnodigen. Uiterlijk vrijdag 20 april krijgen zij vervolgens te horen of ze voor deelname zijn geselecteerd. Voor meer informatie en de selectiecriteria, zie de pagina Werken bij Bisnez Management.