Bisnez | Werken bij

Wil jij...

…als projectmanager of management consultant het verschil maken? Staat voor jou de opdrachtgever op de eerste plaats? Bij Bisnez werken we vanuit de overtuiging dat opdrachtgevers recht hebben op een oprecht en betrouwbaar advies. Vanaf ons ontstaan zijn wij hun partner voor verandering. We staan onze opdrachtgevers met raad en daad bij om hun strategie en plannen te concretiseren en operationaliseren. Dat doen we niet door tegenover ze te gaan zitten, maar door naast ze te staan. Met de kennis en kunde van iedereen die bij ons werkt, willen we samen met hen de volgende stappen in de ontwikkeling van hun organisatie maken. Deel jij onze overtuiging? Lees dan verder!

Als projectmanager of consultant bij Bisnez help je organisaties om hun strategie werkend te krijgen. Dit doe je door de veranderingen die hiervoor nodig zijn te realiseren op het vlak van processen, governance, informatie-/datamanagement en control.  Samen met onze opdrachtgevers ga je deze uitdaging aan. Om hierin succesvol te zijn, zoeken wij mensen met ambitie, professionaliteit en emotionele intelligentie. En bovendien met een drive om onze opdrachtgevers het optimale resultaat te leveren.

De diensten die wij onze opdrachtgevers bieden zijn gericht op strategie-executie en voorspelbaar management. Daarin zijn wij onderscheidend omdat wij:

 • Een strategisch plan werkend krijgen en verankeren in de organisatie
 • Veranderopgaven voorspelbaar laten verlopen
 • Niet tegenover onze opdrachtgever zitten, maar samen de verandering waarmaken

Ambitie?

Wij geloven dat jij het beste tot je recht komt wanneer je werkt in een bedrijf dat je waardeert en waarbinnen jij jouw ervaring en ambities kwijt kunt. Binnen Bisnez ben je omringd door gelijkgestemde collega’s. Het gaat om wie je bent en wat je kan. We hopen dat je mee wil bouwen aan onze organisatie. Want samen zijn we Bisnez. Heb je interesse in een uitdagende baan waarin jij jouw ambitie en drive kwijt kan?

Pas jij bij Bisnez?

 • Wij stellen de opdrachtgever centraal. Dit betekent dat we onze opdrachtgevers met raad en daad bijstaan om hun strategie en plannen te concretiseren en operationaliseren.
 • Samen werken we aan uitdagende (team-)opdrachten.
 • Binnen onze professionele werkomgeving ligt de focus continu op kwaliteit.
 • Wij zijn een hecht, ambitieus team van zeer ervaren collega’s en jonge, enthousiaste professionals.
 • Bij Bisnez sta je zelf aan het roer van je eigen ontwikkeling. Je stelt zelf je ontwikkelplan op dat je vervolgens met een HR-begeleider monitort en evalueert.
 • Bisnez is een financieel sterk en gezond bedrijf dat al sinds de oprichting in 2003 een mooie groei doormaakt.
 • Als organisatie hebben wij oog voor de mens.

Wij zoeken nieuwe collega's...

We groeien als organisatie. Daarom zijn we op zoek naar ambitieuze projectmanagers en consultants. Deze vacatures staan nu open:

Dit is Bisnez!

Binnen Bisnez kun je niets worden, behalve goed in je werk. Onze organisatie heeft een platte structuur waardoor je via korte lijntjes makkelijk communiceert met je collega’s. Heb je een idee? Gooi het in de groep. Als hechte en oprechte organisatie vol ambitieuze mensen vinden we jouw inbreng en collegialiteit belangrijk. We hebben iets over voor een ander en steunen elkaar in goede en slechte tijden.

Daarnaast houden we ook van sociale activiteiten en samen genieten! Skiën, fietsen, eten en drinken of samen events organiseren: we doen het graag en het liefst samen waardoor de verbondenheid groot is. Onze kernwaarden staan centraal in alles wat we doen:

 • Toekomstgericht
 • Menselijk
 • Zorgvuldig
 • Oprecht

Jouw talenten verder ontwikkelen?

Bij Bisnez sta je zelf aan het roer van je ontwikkeling. Dat begint tijdens de opdrachten die we doen: de praktijk is de beste leerschool. Daarnaast volg je in- en externe opleidingen, waardoor je een nog betere adviseur of projectmanager wordt. Bovendien krijg je coaching on the job door onze ervaren collega’s. We willen het beste uit onszelf halen. Onze professionele werkomgeving vraagt continue focus op kwaliteit zodat we onze opdrachtgevers altijd optimaal kunnen ondersteunen. Neem hierin zelf het initiatief, je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. 

Solliciteren? Lees dan dit!

Bij Bisnez houden wij van een kort en overzichtelijk sollicitatieprocedure. Heb je interesse, herken je in onze waarden en sluit je aan bij het profiel, dan ontvangen wij graag jouw CV en een goede motivatiebrief. Zien wij een match, dan nemen wij contact met je op voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek staat kennismaken centraal: wij zijn benieuwd naar wie jij bent en wat jouw ambities en persoonlijke drijfveren zijn. En natuurlijk verkennen we de inhoud van de functie en de klik met ons bedrijf.

Is iedereen enthousiast, dan volgt een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek wordt dieper in gegaan op de functie en inhoudelijke thema’s waar je mee te maken gaat krijgen. Een leuke case kan onderdeel zijn van dit vervolggesprek.

Tot slot volgt een laatste gesprek met Peter-Willem van Lindenberg, onze algemeen directeur. Is er een match, dan ontvang je direct een passend aanbod.

Hopelijk word jij onze nieuwe collega!

Bisnez | Nieuws