Bisnez Management breekt door grens van 50 medewerkers

22 augustus 2017 Consultancy.nl

Bisnez Management is door de grens van 50 medewerkers gebroken. De nieuwe professionals die verantwoordelijk zijn voor de bijzondere mijlpaal zijn Etienne Duchateau en Jan-Willem Kemna, gestart als respectievelijk project- en programmamanager. Momenteel is het management- en adviesbureau op zoek naar versterking op senior management vlak.

Etienne Duchateau werkte het afgelopen jaar als Business Consultant voor Lost Lemon Consultancy, een adviesbureau uit Haarlem dat zich richt op ICT oplossingen voor sociaal maatschappelijke vraagstukken. Daarvoor werkte Duchateau twee jaar voor het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten, eerst als Adviseur Gegegevensstandaarden en later als Projectcoördinator binnen het Kenniscentrum Dienstverlening. In die laatste rol hield hij zich bezig met het verzamelen, verrijken, creëren en toegankelijk maken van kennis over dienstverlening samen met gemeenten, brancheorganisaties en kennisnetwerken. Hij begon zijn loopbaan als Onderzoeksmedewerker gemeenteraadsverkiezingen bij Dröge & Van Drimmelen, nadat hij in 2013 zijn Master European Studies aan de Universiteit van Amsterdam had afgerond. Tevens behaalde hij de afgelopen jaren verschillende certificaten, waaronder op het gebied van Prince2 Foundation en Lean Six Sigma (Yellow Belt).

Bij het management- en adviesbureau uit Bergambacht – dat zich op het gebied van advies, projecten en executie richt – is hij aan de slag gegaan als projectmanager. Het adviesbureau over de nieuwe aanwinst: “Etienne is een ambitieuze en enthousiaste projectmanager die partijen kan verbinden. Doordat hij wensen kan vertalen naar heldere acties, weet hij mensen te overtuigen en in beweging te krijgen.”

Etienne Duchateau en Jan-Willem Kemna - Bisnez Management

Jan-Willem Kemna is een ervaren project- en programmamanager. De afgelopen acht jaar was hij actief als zelfstandig projectmanager. In deze periode heeft hij verschillende ministeries ondersteund als programmamanager, waaronder het ministerie van Binnenlandse Zaken en het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Voordat hij het ondernemerschap opzocht, werkte Kemna een jaar als projectmanager bij Accenture en daarvoor in een soortgelijke functie bij DCE Consultants (onderdeel van Altran). Hij startte zijn loopbaan in de Koninklijke Marine, waarin hij de rang van Officier heeft gedragen. Kemna behaalde zijn Propedeuse in Arbeid- en Organisatiepsychologie, studeerde HRM en Militaire bedrijfskunde aan het Koninklijk Instituut voor de Marine en volgde een brede verzameling cursussen en opleidingen op het vlak van onder meer Middenmanagement, Leiderschap, Prince2 en Lean Six Sigma (Green Belt).

Kemna heeft Bisnez Management onlangs versterkt als Programmamanager. “Jan-Willem kenmerkt zich als een stevige en daadkrachtige persoonlijkheid. Hij is een netwerker, doelgericht en beschikt over een goed ontwikkeld inlevingsvermogen”, aldus het bureau over Kemna. Hij zal zich de komende periode vooral richten op complexe, impactvolle proces- en verandermanagement trajecten op het snijvlak van bedrijfsprocessen en ICT.

Vijftig professionals

De komst van Kemna en Duchateau volgt op een aanzienlijke reeks van benoemingen bij Bisnez Management. Sinds 2015 hebben vijftien professionals ervoor gekozen om zich bij het bureau aan te sluiten, waarmee het personeelsbestand door de grens van vijftig medewerkers is gebroken. Hiermee heeft Bisnez Management een jarenlange droom en ambitie gerealiseerd. Frans den Boer richtte het bureau uit Bergambacht op in 2003 na een jarenlange carrière als consultant bij grote bureaus als BSO/Origin en UCC Management Consultants. Dat nu na de crisis de groei doorzet, stemt het bureau zeer tevreden en geeft vertrouwen voor de toekomst.

“We zijn enorm trots op de prestaties die we hebben bereikt de afgelopen jaren. Groei is nooit onze belangrijkste drijfveer geweest maar het leveren van kwaliteit. Onze missie is om de opdrachtgever maximaal te ontzorgen”, aldus Den Boer. “Desondanks zijn we gegroeid naar een team van 50 professionals, voor ons het bewijs dat onze opdrachtgevers ons vertrouwen.”

Groei is nooit onze belangrijkste drijfveer geweest, onze missie is om de opdrachtgever maximaal te ontzorgen

Ambitie

Nu de voorgaande ambitie is gerealiseerd en het behalen van de vijftig professionals is gevierd, is het tijd om vooruit te kijken. De komende periode wil het management- en adviesbureau verder groeien. Voor nu heeft Bisnez zich erop toegespitst om meer ervaren consultants aan boord te halen. Naast de gebruikelijke opening voor jong talent bij het bureau, is Bisnez nu ook op zoek naar een senior management consultant met meer dan tien jaar ervaring in de management consultancy.

De nieuwe senior management consultant zal zich opstellen als een sparringpartner op directieniveau voor de opdrachtgevers van Bisnez Management. Het bureau werkt voor diverse branches in de profit en non profit sector. Doorslaggevende factoren in de zoektocht naar de juiste kandidaat zijn commercieel talent, een groot netwerk en het vermogen om het relatienetwerk van Bisnez verder uit te bouwen.

Zie de complete vacature: Senior Management Consultant.


Profiel
Meer nieuws over
×
×
Accenture ACE Company Adaptif Adlasz Adviesgroep Novius AevesBenefit Anderson MacGyver Andersson Elffers Felix Annalise Arlande Arthur D. Little AT Osborne Atos Consulting Bain & Company Baker Tilly BDO BearingPoint Berenschot Best Value Group Bewegin Bisnez BlinkLane Consulting BluPoint BMC Boer & Croon Management BOLD Bostec Boston Consulting Group Bright & Company | People Strategy Buitenhuis Advies buro C5 Bvolve Capgemini Invent Cegeka Consulting Cmotions COMATCH Conclusion Count & Cooper CPMview De Issuemakers De Kleine Consultant Deloitte Delta Capita Digital Power Dimensys Ecorys Eden McCallum Energyprofs Enigma Consulting Eurekon EY EY-Parthenon Finext First Consulting Flowant flowresulting Fronteer FTE Groep FTE Improvery Galan Groep GalanNXT Grant Thornton Groenewout Gupta Strategists Gwynt Hamstra & Partners Hogenhouck m&a Hospitality Group Hot ITem House of Performance IG&H Improven innergo INNOPAY Intermedius ITDS Business Consultants Itility JBR JBR Interim Executives Kearney Kirkman Company Korn Ferry KplusV KPMG Kruger Kurtosis KWINK groep Leeuwendaal M3 Consultancy Magnus Marktlink Mazars McKinsey & Company Mercer Merkle METRI Mitopics MLC Mobilee Möbius Monitor Deloitte Morgens MSR Consulting Group NEWCRAFT Node1 Oliver Wyman OrangeX Ordina Organize Agile p2 PA Consulting Group Paul Postma Marketing Consultancy People Change PNO Consultants Projective Protiviti Proven Partners Prowareness PwC Quint Quintop Raad van Toekomst RedFoxBlue ResidentieProfs RGP Rijnconsult Riverwise Roland Berger Salvéos Schaekel & Partners SeederDeBoer Sia Partners Significant Groep Simon-Kucher & Partners SiRM Solid Professionals SOLVE Consulting SparkOptimus Staffing MS Strategy& Student Consultancy Group Summiteers Supply Value Symbol Synechron The Next Organization Trevian Turner TWST TwynstraGudde UMS Group UniPartners UPD Van Oers Corporate Finance Vanberkel Professionals Varrlyn Vasco Consult Vintura VODW Volt Strategy Voogt Pijl & Partners Wielinq WIN Xebia Yellowtail YGroup YNNO Young Advisory Group YourConnector Zanders Zestgroup